DOLAR 28,9310 0.06%
EURO 31,4739 -0.01%
ALTIN 1.952,741,51
BITCOIN 11589201,67%
İstanbul
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

hiltonbet kalebet twitter betturkey norabahis betturka mavibet twitter
LÖSEV lösemili çocuklar için Türkiye’yi turucuya boyuyor

LÖSEV lösemili çocuklar için Türkiye’yi turucuya boyuyor

ABONE OL
30 Ekim 2023 14:18
LÖSEV lösemili çocuklar için Türkiye’yi turucuya boyuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde her yıl LÖSEV’in öncülüğünde Kasım ayının ilk haftası 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olarak anılmakta ve Milli Eğitim Bakanlığınca özel haftalar kapsamında yer almaktadır. Hafta boyunca lösemi hastalığının rengi turuncuya dikkat çekerek toplum bilinci oluştururken ülke geneline yayılan farkındalık etkinliklerimizle SEVGİ, İYİLİK ve UMUT dolu mücadelemize devam ediyoruz.

Ben de LÖSEV’in ve Lösemili Çocukların yanındayım, turuncumla farkındayım’ diyorsanız; turuncu renkli bir kıyafet ya da turuncu aksesuarlarınızla bireysel ya da kurumsal fotoğraflarınızı, 7 Kasım’da sosyal medya hesaplarınızda #BizKazanacağızLÖSEV hashtagi ile @losev1998 hesabını etiketleyerek paylaşıp mücadelemize destek, çalışmalarımıza güç olabilirsiniz. Moral ve motivasyon mesajlarınızın yer aldığı tüm video ve fotoğraflar çocuklarımıza ve Vakfımız çalışmalarına büyük katkı sağlayacaktır.

Basın Bülteni Paketi

Tüm çocuklarımız adına sevgi ve saygılarımızla…

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.