Lenovo Tab P11 çarpıcı bir ekran ve yüksek kalite ses sunuyor

Lenovo Tab P11 çarpıcı bir ekran ve yüksek kalite ses sunuyor

Teknoloji devi Lenovo, Tab P11 ile tabletin sunduğu deneyimin ötesinde üstün bir performans sunuyor. Lenovo Tab P11, 11 inç ekranı, 2K çözünürlüklü çarpıcı ekranı ve Dolby Atmos® stereo teknolojisine sahip dörtlü hoparlörleriyle eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Lenovo Tab P11, çocuklar için yüzlerce ücretsiz kitaba direkt ulaşabilme imkanı da sağlıyor. Lenovo Tab P11, alüminyum alaşımlı ve modern çift renk kaplamalı şık bir tablet olarak karşımıza çıkarken inceliği ve zarifliğiyle göz dolduruyor. Lenovo Tab p11 ayrıca tek seferlik şarjla 200 saat kullanım süresine sahip isteğe bağlı Lenovo Precision Pen 2’yle yaratıcılığın sınırlarını zorluyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, Tab P11 ürünü ile sunduğu üstün özelliklerle kullanıcıya tabletin ötesinde bir deneyim yaşatıyor. Lenovo, Tab P11, güçlü performansı zarif tasarımla buluşturuyor. Lenovo Tab P11, alüminyum alaşımlı ve modern çift renk kaplamalı ince ve şık bir tablet olarak karşımıza çıkıyor.

Çarpıcı bir ekran 

Lenovo Tab P11’in 11 inç TDDI IPS ekranı ve 2K çözünürlüğüyle izlediğiniz her görselde hayranlık uyandırıyor. İzleme deneyine seviye atlatan çarpıcı sertifikalı ekran, dört kenarındaki ince çerçeveleriyle %85’lik bir ekran/görüntü oranı sunuyor. LCD ekrandaki 400 nit parlaklık sayesinde güneşli bir günde dahi izleme keyfinizden alıkoymuyor.

Yüksek kalite ses

Lenovo Tab P11, Dolby Atmos® stereo teknolojisine sahip dört hoparlörüyle en sevdiğiniz şarkıları daha çekici hale getirirken, izlediğiniz dizilere heyecan katıyor. Dolby Atmos® teknolojisi adeta izlediğiniz filmlerin içine çekerken, ekranda izlediğiniz her konseri evinizde yaşatıyor.

Çocuklar için hem eğitim hem eğlence 

Lenovo Tab P11 ayrıca bir çocuk hesabı ile birlikte 10.000’den fazla öğretmen onaylı uygulama ve oyunlar sunuyor. Lenovo Tab P11’de, çocukların yaratıcılığına ve gelişimine katkıda bulunacak yüzlerce ücretsiz kitap içeren Google Kids Space de bulunuyor. Yüksek çözünürlüklü 8 MP kamerası ve kullanıcının arkasında ne varsa gizleyen entegre arka plan bulanıklığı* özelliğiyle evden eğitim görmeyi ve çalışmayı daha kolay hale getiriyor. Lenovo Tab P11 , eğitimler ve dijital platformda görüşmeler sırasında kristal netliğinde görüntülü görüşme olanağı sağlıyor.

*Bu özellik uygulamalara göre değişiklik gösterebilir.

Sizi yarı yolda bırakmıyor

Lenovo Tab P11, yerleşik Trackpad’i ve kısayol tuşlarıyla, dokunma hissini sürdürerek hızlı ve doğru yazma olanağı veren isteğe bağlı ultra ince klavyesi sayesinde eşsiz bir dizüstü bilgisayar performansı sunuyor. 4.096 basınç seviyesine, eğim algılama özelliğine ve tek seferlik şarjla 200 saat kullanım süresine sahip isteğe bağlı Lenovo Precision Pen 2’yle yaratıcılığınıza heyecean katıyor. Lenovo Precision Pen 2’yle kullanıcılar diledikleri her an çizim ya da boyama yapabiliyor ve kolayca not alabiliyor.

Üstün performans

Lenovo Tab P11, oyun oynarken veya internette gezinirken üstün bir performans sunuyor. Kullanıcıya 2,0GHz’e kadar ana frekansa sahip Qualcomm® Snapdragon™ 662 Sekiz Çekirdekli işlemci ile daha az gecikme yaşatıyor. 6 GB’a kadar RAM’le sorun yaşamadan birden fazla uygulamayı aynı anda kullanma olanağı sunuyor. Tab P11, tek seferlik şarjla yaklaşık 15 saate kadar kullanım süresi sunan, 7700 mAh piliyle evden uzaktayken bile sizi yarı yolda bırakmıyor.

Google Play uygulamaları 

Tüm bunlara ilave olarak Lenovo Tab P11, Google Play’deki bir milyondan fazla uygulama arasından dilediğinizi seçme imkanı veriyor. Google Play Protect, cihazınızı virüslerden koruyarak verilerinizi güvende tutmanızı sağlıyor. Verilerinizi korumak ve güvenliğinizi sağlamak amacıyla 100 milyardan fazla uygulama her gün taranıyor. En sevilen , en popüler tüm Google uygulamaları Lenovo Tab P11’e indirilebiliyor.

Bir yanıt yazın