Kurban Bayramı tatilinin doğal adresi Elite World Sapanca

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort Kurban Bayramı tatilini doğanın muhteşem atmosferinde geçirmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor

Kurban Bayramı tatilinin doğal adresi Elite World Sapanca

Doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile dikkat çeken Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, Kurban Bayramı’nda doğanın içerisinde sevdikleri ile eğlenceli ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenlerin de ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Wellbeing konsepti ile misafirlerine dinlenme ve yenilenme imkanı sunan Elite World Sapanca, İstanbul’a yakınlığı ile dikkat çekerken dış güzelliğine ve vücut sağlığı dengesine önem verenlerin her türlü ihtiyacına yanıt veriyor. Özellikle sıradışı bir SPA deneyimi arzulayanlar  Elite World Sapanca’nın özel hamamında baştan aşağı arınırken, Fresh Corner’da doğanın güzelliğini seyrederek ferahlatıcı ikramlarından tadıp, detoks bakım paketi ve bitki özlerinin ferahlatıcı etkilerini bir arada yaşayabiliyor. Tuz terapi odasındaki sıcak kum masaj yatağında uzanıp, himalaya tuzu ile kaplanmış olan tuz terapisi odasının keyfini çıkartabiliyor.

Ayrıca Türkiye’nin ilk biyolojik göletinin çevresinde dolaşıp, tenis kortlarında, basketbol sahasında spor yaparak bayram tatilinin keyfini çıkartacak. Elite World Sapanca’nın havuzunda serinlerken, aquapark’ta eğlenip, açık havada sıcak tuzlu su lagünlerinde stresten uzaklaşabiliyor.

Orman içinde Adventure Park’ta ATV, trekking, bisiklet, paintball ve hazine avı gibi grup aktiviteleriyle keyifli zaman geçirip, doğa yürüyüşü ve koşu gibi bireysel aktivitelerle de ruhlarını dinlendirebiliyor. Tüm bunlarla birlikte Elite World Sapanca’nın bünyesinde yer alan Game Arena’da bowling, bilardo, oyun salonunda eğlenebiliyor.

Elite World Sapanca’da aileler dinlenirken çocuklar da ormanda hazine avının, sanat atölyelerinin, oyun alanının eğlenceli aktivitelerini deneyimleyebiliyor. Gymboree ile özel bir iş birliği gerçekleştiren Elite World Sapanca, çocukların eğlenceli ve farklı bir dünyanın içine girmesini sağlıyor.

Minik misafirler tatilleri süresince; ahşap, bez çanta boyama, takı tasarım atölyesinin yanı sıra; 1-3 yaş grubuna özel oyun hamuru, duyusal oyunlar ve 4-10 yaş gruplarına özel seramik yapımı, taş boyama etkinlikleri ile eğlenirken, yeni hobiler edinebiliyor.

Bir yanıt yazın