“Kopuk” dizisi 27 Ocak gecesi izleyicisiyle buluşacak

“Kopuk” dizisi 27 Ocak gecesi izleyicisiyle buluşacak

Med Yapım tarafından FOX TV için hazırladığı iddialı dizilerden biri olan “Kopuk” dizisi, modern bir Robin Hood hikayesi anlatıyor.

27 Ocak Cumartesi gecesi ilk bölümüyle buluşacak olan dizinin yönetmenliğini Koray Kerimoğlu üstlenirken, senaryosunu Deniz Karaoğlu, Fuat Mete ve Özden Selim Karadana yazdı.

“Kopuk” dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarımdünya ve Güneş Hayat gibi isimlerin yer aldığı dizi, Ferhan karakterini (Kaan Yıldırım) merkeze alıyor. Ferhan, rüşvetçilerin, dolandırıcıların ve haksız kazanç sağlayanların parasını alarak mahallesindeki ihtiyaç sahibi gençlere yardım eder.

Ancak beklenmedik bir ölüm, Ferhan’ın yaşamını derinden etkiler. Bu olay, Ferhan’ı sadece idealleriyle değil aşkıyla da sınar ve yaşamını yeniden şekillendirmek için yollar arar. Ferhan, adaleti sağlama mücadelesinde tek başına yetersiz olduğunu anladığında ise avukat kimliği altında, Orhan olarak ortaya çıkar. Böylece Ferhan’ın mücadelesi, mahallesini ele geçirmeye çalışan ailenin varisi İpek (Biran Damla Yılmaz) ile avukat Orhan’ın yollarının kesişmesiyle daha da karmaşık bir hal alır. Aynı zamanda Ferhan, sevdiği ancak uzak durması gerektiği Müjde’nin (Seray Kaya) babasıyla da mücadele etmek zorunda kalır.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın