DOLAR 32,5890 0.34%
EURO 34,7987 0.16%
ALTIN 2.498,170,57
BITCOIN 21074235.57134%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Konser, tiyatro ve sinema ücretlerinin yarısını ödeyerek izlemek ister misiniz?
  • Magazin Name
  • Genel
  • Konser, tiyatro ve sinema ücretlerinin yarısını ödeyerek izlemek ister misiniz?

Konser, tiyatro ve sinema ücretlerinin yarısını ödeyerek izlemek ister misiniz?

ABONE OL
5 Temmuz 2021 22:47
Konser, tiyatro ve sinema ücretlerinin yarısını ödeyerek izlemek ister misiniz?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi kısıtlamalarının kalkmasıyla uzun bir aradan sonra hareketlenen kültür-sanat etkinlikleri için bir güzel hareket de Türkiye’nin dijital cüzdanı PeP’ten geliyor. PeP, Türkiye’nin neresinde olursa olsun gerçekleşen konser, sinema ve tiyatro etkinliklerinde bilet ücretlerinin yüzde 50’sini nakit olarak iade ediyor.

Türkiye’nin dijital cüzdanı PeP, kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte kültür-sanat etkinliklerinin hareketlendiği yaz döneminde de kullanıcılarına özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Sanata verdiği destekle hem sanatçıyı hem sanatseverleri yalnız bırakmayan PeP, yaz dönemi boyunca konser, sinema ve tiyatro bileti ücretlerinin yüzde 50’sini nakit iade ediyor.

PeP Visa Fiziksel Kart ve PeP Visa Sanal Kart ile yapılan tüm online ve POS cihazıyla bilet alımlarında geçerli olan kampanya ile iade alınan tutar, 72 saat içinde PeP Ödül cüzdanına yükleniyor. PeP kullanıcıları, yüklenen hediye tutarını bir yıl içinde diledikleri gibi harcayabiliyorlar.

Türkiye’nin her yerinde gerçekleşen konser, sinema, tiyatro biletlerinde yüzde 50 nakit iade kampanyasından faydalanmak için PeP Visa kart sahibi olmak yeterli.

PeP’ten Sanata Destek Kampanyası ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve kampanya koşullarını öğrenmek için  web sitesini ziyaret edebilirsiniz:

https://www.peple.com.tr/kampanyalar/sinema-konser-tiyatro-biletlerinin-yuzde-ellisi-hediye

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.