Konforlu Buz Lazer Epilasyon Dair Her Şey

Lazer epilasyon tarihinde bir dönüm noktası olan Buz Lazer, Lazer Epilasyon merkezlerinde hayli yaygınlaşıyor. Buz Lazer sağladığı ağrısız ve konforlu tedavi yöntemi ile Lazer Epilasyon merkezleri arasında en bilinen yöntem.

Konforlu Buz Lazer Epilasyon Dair Her Şey

Buz Lazer Nedir?

Etkili ve kalıcı lazer epilasyonu konforla birleştirmek için yaklaşık 10 yıl süren çalışmalar sonucu geliştirilen Buz Lazer, tüm dünyada yaygın olarak kullanılmaktadır. Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsayan patentli bir markadır. Dünyadaki ilk üç dalga boyuna sahip lazer epilasyon cihazı olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Buz Lazer Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarının aynı sistemde geliştirilmiş bir sistemdir. Üç güçlü dalga boyuna sahip olma avantajı ile tüm cilt tipleri ve tüm kıl çeşitlerinde güvenli ve etkili sonuçlar almak mümkündür. Ayrıca geniş tedavi başlığı ile lazer epilasyon süresi yarı yarıya kısalmaktadır.

Buz Lazer cihazlarını diğer sistemlerden ayıran en önemli özellik patentli bir teknoloji olan Ice Teknolojisine sahip olmasıdır. Bu teknoloji, gelişmiş ve kompakt bir soğutma sistemidir. Uygulama esnasında cilt -3 dereceye kadar soğutulmaktadır. Soğutma, tedavi başlığının safir ucundan yapılmaktadır. Safir uç, cilde temas ettiği zaman buz gibi soğuk bir etki bırakmakta ve cilt anında serinlemektedir. Dolayısıyla yüksek lazer ısısı hissedilmiyor ve uygulama neredeyse ağrısız bir şekilde tamamlanıyor.

Buz Lazer cihazlarının bir diğer patentli teknolojisi ise SHR uygulama metodu. SHR (Super Hair Removal) uygulama tekniğinde, tedavi başlığı cilt üzerinde sürekli hareket ettirilmekte ve kıl kökleri kademeli olarak ısıtılmaktadır. Çoklu lazer atımları ile kıl köklerinde etkili tahribata neden olmaktadır. Tekli lazer atımlarındaki gibi lazer ısısı yoğun olarak hissedilmediği için uygulama masaj konforunda gerçekleşmektedir.

Hangi Bölgelerde Uygulama Yaptırılabilir?

Vücudun; yüz, çene, alın, kaş arası, kaş üzeri, dudak üstü, kulak içi, burun içi, koltuk altı, sırt, göğüs, göbek, bacak, kol, genital bölge gibi vücudun her bölgesinde uygulanabilir olması kullanıcılara farklı alternatifler sunmaktadır. Kalın yapılı ve yoğun kılların bulunduğu bölgelerin yanı sıra ayva tüylerde de etkili olan Buz Lazer, kalınlaşma ve yayılma gibi bir aktivasyona neden olmamaktadır. Bu özellikleri sayesinde lazer epilasyon merkezlerinde de kullanıcı memnuniyeti yüksektir.

Buz Lazer Epilasyon Kaç Seans Sürmektedir?

Tüm vücutta bölgelerinde Buz Lazer uygulaması ortalama 8 seans önerilmektedir. Ergenlik bitimiyle birlikte her yaşta uygulanabilen bu yöntemde seans sayısı, uygulama yaptıracak kişinin cilt rengi, kıl rengi, kıl sıklığı ve kıl kalınlığı gibi faktörlere bağlı olarak değişebilmektedir. Bazen ek seanslar gerekebilir bazen daha az seansta etki görülebilmektedir.

FDA onaylı Buz Lazer ’in geliştirilmiş teknolojisiyle birlikte ayva tüyler de dahil olmak üzere kalıcı olarak tüm tüylerden kurtulmanız mümkündür. Herhangi bir aktivasyona neden olmadığı yapılan klinik çalışmalarda tespit edilmiş olan Buz Lazer lazer epilasyon merkezlerinde tercih edilmektedir.

 

Bir yanıt yazın