DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9869 -0.28%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22919052.23141%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Köksal Ekinci müzikseverlere “Güneşin Kalbi”ni dinletecek

ABONE OL
25 Ekim 2020 00:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Köksal Ekinci ilk albümü “Güneşin Kalbi” ile müziğini kalplerimize ve ruhlarımıza dokunması arzusuyla buluşturuyor. Başarılı sanatçı albümünün ilk çıkış parçası olarak “Aşkın Kanatları” adlı şarkısına klip çekerken albümde bu şarkının akustik versiyonu da dikkatleri çekiyor. Köksal Ekinci’nin albümünde altı şarkı bulunurken dinleyicilerini büyük sürprizler de bekliyor.

“Sen, Ben Oldun” ve “Veda” teklilerinin yeniden yapılan düzenlemeleri ile birlikte “Yok” adlı düet Köksal Ekinci’nin ilklerinden.  Albümü hakkında kısa bir açıklama yapan genç sanatçı “Bu albümümde bulunan şarkılar Yaratıcımızın sonsuz kaynağından kalplere damlayan benzeri olmayan bir ışık senfonisinin notaları olduğumuzu hatırlatacak” dedi.

21 Haziran’da gerçekleşecek olan güneş tutulması öncesinde şarkılarımı müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını içimde yaşıyorum diyen Ekinci “Albümüm astro-müzik akımı kapsamındaki içinde barındırdığı ruhsal kodlarla bezeli organik elektronik ve yeni pop türündeki şarkılardan oluşuyor” diyerek sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.