DOLAR 32,6630 0.44%
EURO 34,8201 0.07%
ALTIN 2.501,500,70
BITCOIN 20272680.55381%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Kıyafetinizin Yaka Tipine Göre Tercih Edebileceğiniz Kolye Modelleri
  • Magazin Name
  • Genel
  • Kıyafetinizin Yaka Tipine Göre Tercih Edebileceğiniz Kolye Modelleri

Kıyafetinizin Yaka Tipine Göre Tercih Edebileceğiniz Kolye Modelleri

ABONE OL
17 Aralık 2022 11:56
Kıyafetinizin Yaka Tipine Göre Tercih Edebileceğiniz Kolye Modelleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kolyelerin, kadınların vazgeçilmez aksesuarlarından biri olduğunu biliyoruz. Ancak bazı durumlarda o çok sevdiğiniz kolyenizden vazgeçmeniz gerekebilir, tabii ki başka kolye modelleri için… Bir kombini tamamlayacak en önemli parçaların başında kolyeler gelir. Doğru kolye tercihiyle stilinizi en doğru şekilde yansıtabilirsiniz. Kolyenizi kıyafetiniz ile doğru kombinlemek için kıyafetinizin renk ve kullanım alanının yanı sıra yaka tipini de dikkate almanız gerekir. Peki hangi yaka tipleri için hangi kolye modelleri kullanılır? İşte Armerdo’dan size birkaç öneri…

High Neck:  Eğer tercih ettiğiniz kıyafet “high neck” dediğimiz boğazınızı kapatacak bir yaka türüne sahipse uzun ve volümlü bir kolye tercih ederek şıklığınızı arttırabilirsiniz. Ancak kıyafetiniz zaten ağır bir görünüme sahip olduğu için zarif ve kibar bir model tercih edip şatafattan kaçınmaya dikkat etmenizi öneriyoruz.

Halter Neck: Daha spor görünümlü kıyafet modellerinde tercih edilen halter neck, size kolye seçiminizde daha geniş tercihler sunuyor. Kısa kolye modelleri tercih ederek kolyenin parıltısını ön plana çıkarabilir, dikkatleri kolyenin üzerine çekebilirsiniz. Birden fazla kolye takmak da bu kombinle iyi bir uyum yakalayabilir. Halter neck cesur denemeler yapmak için en doğru yaka modeli diyebiliriz. İçinize sinecek görünümü elde etmek için farklı kombinasyonlar denemekten çekinmeyin.

V Neck: Açık bir yaka tipi olduğu için yine her türlü denemeye ve birden fazla kolye takmaya müsaittir. Göğüs dekoltenizi kapatmak isterseniz kısa ve geniş hacimli kolyeler tercih edebilirsiniz ancak uzun ve sallantılı kolye modelleri ile de güzel bir uyum yakalayabilirsiniz.

Strapless Neck: Straplez tipi yaka kullanımında genelde göğüs dekoltesinin kapatılması tercih edilmeyeceği için “choker” diye tabir edilen boynu saracak kolye modelleri tercih edilebilir. Bir başka tercih de yine kısa ve gösterişli, örneğin büyük taşlı bir model tercih ederek dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Square Neck: Bu yaka modeli için orta boylu, yakanın aşağısına inmeyecek bir model tercih ederseniz, yakanın kare yapısı kolyeniz için adeta bir vitrin görevi görecektir. Kolyeyi oldukça ön plana çıkaran bir yaka modeli olduğu için geniş hacimli ve gösterişli modelleri tercih etmek yerinde olacaktır.

Asimmetric Neck: Asimetrik yakalı elbise tercihlerinize uygun kolye modeli seçmenin biraz daha zor olduğunu söylesek yanlış olmaz. Bu elbise tercihlerinizde yine yakasında olduğu gibi asimetrik, bir tarafı uzun bir tarafı kısa veya bir tarafı daha yoğun taşlarla kaplı kolye modelleri kullanabilirsiniz. Sadece boynunuzu saracak taşlı veya su yolu kolyeler de bu yaka modelinde tercih edilebilir.

Scoop Neck: Boynunuzda ve yakanızda oldukça geniş bir alan bıraktığı için her türlü kolye ile kolayca kombinleyebilirsiniz. Boynunuzu saracak uzun sıralı kolyeler veya yakanızı kapatacak büyük taşlı kolyeler tercih edebilirsiniz. Özellikle yaz aylarındaki renkli ve canlı kombinleriniz için birden fazla kolye takmayı da deneyebilirsiniz.

Sweetheart Neck: Genellikle gelinliklerde veya önemli organizasyonlarda kullanılabilecek abiye modellerinde tercih edilen bu kıyafetleri kullanırken asaletlerine asalet katmanız en doğrusu olacaktır. Kalp yakanın ortasına denk gelecek hareketli, geniş taşlı kolye modelleri veya gösterişli su yolu, inci kolyeler tercih edebilirsiniz.

Hangi yaka tipi için hangi kolye modelinin tercih edilmesi gerektiğini sizler için listeledik. Şimdi bu önerileri dikkate alarak gardırobunuzdaki kıyafetlere ve en stilinize uygun kolye modelleri için sitemizi ziyaret edebilir, Armerdo’nun güncel moda anlayışını takip eden geniş renk ve model alternatifine sahip ürünleri ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.