DOLAR 32,5904 0.35%
EURO 34,8885 0.43%
ALTIN 2.504,480,82
BITCOIN 20970440.87029%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

19:55

AKŞAMA KALAN SÜRE

Kısır Döngü filmi Belçika’da vizyona girdi

Kısır Döngü filmi Belçika’da vizyona girdi

ABONE OL
21 Ekim 2022 00:26
Kısır Döngü filmi Belçika’da vizyona girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Senaryosunu ve yönetmenliğini Sümeya Kökten’in yaptığı yapımcılığını Bel Studio’nun üstlendiği, Burak Hakkı, Serra Erciyes, Belçikalı oyuncu Shark Carrera ve Julie Bezin gibi isimlerin yer aldığı “Kısır Döngü” filmi, Belçika’da vizyona girerken filmin yeni yılla birlikte ülkemizde vizyona girmesi bekleniyor.

2023 yılının ilk aylarında Türkiye’de de vizyona girmesi beklenen film beyazperdede heyecan yarattı.

“Kısır Döngü” adlı filmin yönetmeni Sümeya Kökten filmin çıkış hikayesinin 2007 yılında annesinin kendisine organ mafyası konusunda yaptığı uyarılarla zihninde canlandığını belirterek, “Kapsamlı araştırmalar yaparak senaryoyu 2012’de tamamladım” dedi.

Kısır Döngü filminin çekimlerinin Bursa’nın Gemlik ilçesi ve Belçika’da kısıtlı bir bütçe ile yapıldığının altını çizen Sümeya Kökten özellikle Gemlik’teki çekimlerde ilçe halkıyla birlikte belediye ve ilçede görev yapa polislerin yaptıkları yardım ve desteği hayatı boyunca unutmayacağının altını çizdi.

Sümeya Kökten film çekimleri esnasında ilçe halkının kendilerine karşı misafirperver davranışlarından dolayı duyduğu minnettarlığı belirtirken ‘’ Film çekimleri boyunca beni en çok etkileyen şey Gemlik’te yaşayan halkın yardımseverliği oldu, nereye gitsek yemek masrafımız bile olmadı, karşımıza çıkan her insanın sıcaklığı bizi çok mutlu etti.’’ ifadelerini kullandı.

Sümeya Kökten’in yazıp yönettiği Kısır Döngü, organ mafyasının ağına düşürdüğü bir ailenin Belçika-Türkiye arasında yaşadığı dramı anlatıyor. Avukat bir annenin kalp hastası oğlunu kurtarmak için organ mafyasıyla işbirliği yapmak zorunda kalmasını anlatan “Kısır Döngü” , seyirciyi bir yandan duyarlı olmaya davet ederken, bir yandan da dramatik hikâyesiyle izleyenleri ağlatıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.