Kiralık En Yeni Tekneler

Şehir hayatının stresi, gündelik yaşamın baskısı, süre gelen endişeler, Covid-19 pandemisi… Son birkaç yıldır dünya çapında gelişen olaylarla birlikte artık hepimizin bir molaya ihtiyacı var. Yine de şartlar göz önüne alındığında hak ettiğimiz molanın tadını çıkarmamız gittikçe zorlaşıyor.

Kiralık En Yeni Tekneler

Kalabalık tatil beldeleri, doğallıktan uzak yapay oteller, sosyal mesafe kuralları vb. birçok etken keyifli bir tatil yapmayı imkânsız kılıyor. İşte tam da bu yüzden, artık alışılagelmiş tatil noktalarınızı değiştirme zamanınız geldi. Kiralık en yeni tekneler ile mavi yolculuk serüvenine çıkabilirsiniz. Bu serüveninizdeki ortağınız Platin Yachting & Sailing ile serin mavi sularda aradığınız tatil keyfini bulabilirsiniz.

Kiralık en yeni tekneler ile derin denizlerin hâkimi olarak dilediğiniz yere gidebilecek, bütün tatilinizi isteğinize göre şekillendirebileceksiniz. Maceracı ruhunuzu besleyecek bu serüven, tatil anlayışınızı baştan sona yenileyecek. Platin Yachting & Sailing ile derin suların hâkimi siz olacaksınız.

Son teknoloji lüks gulet, yat ve katamaranlar bir teknenin size sunabileceğinin çok daha fazlasını verecektir. Ödeyeceğiniz ücretin karşılığını tamamen alıp asla pişmanlık hissetmeyeceğiniz bir tatil deneyimleyeceksiniz. Teknelerin en küçük ihtiyacınızı düşünülerek tasarlanmış olmaları aradığınız rahatlığı bulmanızı sağlayacak ve unutulmaz bir tatil deneyimleyeceksiniz.

Neden Tekne Kiralamalıyım?

Günümüzdeki şartlar dolayısıyla tatil yaparken karşımıza çıkan birçok sorun tekne ile çıkacağınız mavi serüvenlerde olmayacaktır. Gelin bu sorunların neler olduğunu ve tekne kiralamanın bu sorunları nasıl çözdüğünü inceleyelim;

1.  Sosyal Mesafe Kurallarına Uygun

Covid-19 ile hayatımızda süregelen alışkanlıklarımızın birçoğu değişti. Artık sağlıklı kalmak, kendimizi ve sevdiklerimizi korumak adına birçok aktiviteyi sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştiriyoruz. Çevremizdeki kişiler ile aramıza belirli bir mesafe koyuyor, kişisel temizliğimize özen gösteriyor ve olabildiğince açık alanlarda olmayı tercih ediyoruz. Fakat bu gerekli önlemleri kalabalık tatil beldelerinde almak düşündüğünüzden daha zor olabilir. Ne kadar Sağlık Bakanlığı’nın koyduğu bir standart olsa bile her zaman gittiğiniz işletmedeki müşteriler bu kurallara uymayıp sizi ve birçok kişiyi riske sokabilir. Bununla birlikte; odaların gerekli temizliğinde, havlu ve çarşafların dezenfektasyonunda tesis büyüklüğü sebebiyle gerekli özen gösterilmiyor olabilir. Fakat bu sorunlar tekne ile çıkılan mavi yolculuklar için geçerli değildir.

Tekne kiraladığınızda, salgın endişesinden arınmış sevdikleriniz veya sadece tek başınıza özel hayatınızı koruyarak gözlerden ırak bir şekilde tatiliniz keyfinizi çıkarabilirsiniz. Hem bu durum sadece yolculuğa mürettebatsız çıktığınızda geçerli olmayacaktır. Mürettebatın profesyonelliği ile her türlü özel durumunuza saygı gösterilip sosyal mesafe kurallarına uyulacaktır.

Mürettebatlı ve mürettebatsız tekne kiralamaları için https://www.platinyatcilik.com/tekne-tip/kiralik-gulet-yelkenli-tekne/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

2. Doğal Güzellikleri Keşfedebilirsiniz

Günümüzde artık bakir kalmış doğal güzelliklere ulaşmakta zorluk çektiğimizi söyleyebiliriz. Süre gelen inşaatlar ve otel işletmeciliği yüzünden oluşmuş tatil beldelerindeki suni güzellikler yerine, mavi yolculuk ile doğa mucizelerine tanıklık edebilirsiniz. Üç tarafı denizler ile sarılı bir ülke olarak sayılamayacak kadar çok bakir koylara, keşfedilmemiş mağaralara, sayılı kişinin adım attığı ada ve adacıklara sahibiz. Bu mucizelere tanık olmak için tekne kiralayabilir, unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Türkiye’de mavi yolculuk ile doğal güzelliğinin tadını çıkartabileceğiniz bazı koylar;

  • Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi
  • On İki Adalar, Kleopatra Koyu
  • Köyceğiz, Kaunos Harabeleri

Mavi tur ve bakir doğal güzellikler için daha ayrıntılı bilgiye https://www.platinyatcilik.com/category/mavi-tur/ adresinden ulaşabilirsiniz.

            3. Sizi Durduran Tek Şey Hayal Gücünüz

Mavi turlar veya Platin Yachting & Sailing ile oluşturulmuş belirli güzergahları takip edebileceğiniz gibi kendi rotanızı da istediğiniz gibi çizebilirsiniz. Tekne, diğer tatil seçeneklerinin aksine maceracı ruhunuzu doyuracak unutulmaz bir tatil yapmanızı sağlar. Sadece içinde keyifle vakit geçirebileceğiniz bir yer olması dışında aynı zamanda sizi istediğiniz yere götürebilecek bir araç olduğunu da unutmayın. Bu yüzden, danışmanınız ile gerçekleştireceğiniz ayrıntılı planlamalar sonucunda hayallerinize yelken açabilirsiniz!

Bir yanıt yazın