KİP T-shirtleri erkeklerin yaz tarzını tamamlıyor

Sıcak yaz günlerinde erkeklerin şık ve sportif görünüm beklentilerini bir arada karşılayan KİP t-shirt koleksiyonu, mağazalarda ve www.kip.com.tr ‘de

KİP T-shirtleri erkeklerin yaz tarzını tamamlıyor

KİP’in yaz koleksiyonunda yer alan t-shirtler, sezonun ruhuna hitap eden ve mevsimin tüm enerjisini yansıtan renk ve modelleriyle mağazalarda ve www.kip.com.tr ‘de keşfedilmeye hazır! Erkeklerin şık ve sportif görünüm beklentisini bir arada karşılayan KİP t-shirtler hem şehir hem de tatil tarzına hitap ediyor.

Modern görünümleri, ince ve hafif dokusu ile yaz boyu erkeklerin stilini tamamlayacak KİP      t-shirtlerinin favorileri arasında beyaz, siyah, lacivert gibi klasik renkler yer alıyor. Polo yaka t-shirt modelleri ise turuncu, bordo, limon küfü, mint, sarı gibi rengarenk ve capcanlı tonlarla güçleniyor. Mevsimin dinamik ruhunu yansıtan baskılı, geometrik, floral desenli tasarımlar da doğayla uyumlu bir görünümle ön plana çıkıyor.

Şehirde ya da ofis ortamında koton, chino, denim, jogger pantolonlarla; tatilde ya da günlük rutinde bermudalarla da kombinlenebilen KİP t-shirt modelleri, casual ya da formal tarza rahatlıkla eşlik edebiliyor.

KİP t-shirt koleksiyonu KİP mağazaları ve www.kip.com.tr’de satışa sunuluyor.

Bir yanıt yazın