“Kim Bu Ben” yeni sezonda da seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

“Kim Bu Ben” yeni sezonda da seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

Pınar Çekirge’nin haberine göre Tiyatro İn’nin yapımcılığını üstlendiği, Rose Leilani’nin yazdığı, Onur Ünsal’ın dilimize kazandırdığı, Kenan Doğulu’nun müzik, Cem Yılmazer’in ışık, Asena Saban’ın kostüm, Okan Temizarabacı’nın video, Büşra Firidin’in koreografi, Cemre Yeşil Gönenli’nin afiş, Engin Hepileri’nin hem yönettiği ve hem de dekor tasarımını üstlendiği ” Kim Bu Ben ? ” adlı piyeste Onur Ünsal, Beyza Şekerci, Neslihan Ünsal başlıca rolleri paylaşmışlar.

 

“‘ Kim Bu Ben ?”i Engin Hepileri kusursuza yakın bir sağlamlık, yalınlıkla yönetmiş.İzleyicinin oyundan bir an olsun kopmasına izin vermemiş. Her detay abartısız ve de yerli yerinde. Bir diğer ifadeyle, tüm tasarım oyunla bütünleşmiş. Sahne üstü trafiği çapaksız.

 

Onur Ünsal, “Hamlet “, ” En Kısa Gecenin Rüyası”, “Babamı Kim Öldürdü?”, “Kıyı”, ” Dikşın “nın ardından ” Kim Bu Ben ?” de de ışığı yüksek, rüzgarı güçlü oyunculuğuyla göz dolduruyor. Yine ‘tam rolünün adamı’, dedirtiyor. Doğal oyunculuğu, karaktere kattığı süreklilik övgüye değer.

 

Tiyatro İn, her zaman olduğu gibi, iyi bir tekst, iyi bir reji, iyi bir takım oyunu ve elde mevcut malzemenin doğru kullanılmasıyla ” Kim Bu Ben ? ” de tek sözcükle ‘ düzey ‘sergilemiş. Sahnenin dördüncü duvarına yeni duyarlıklar yansıtmış.

Pınar Çekirge /Magazinname.com

Bir yanıt yazın