DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22791750.56567%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Karmakarışık izleyicisyle buluştu

ABONE OL
22 Kasım 2022 10:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiğli Belediyesi tarafından kurulan, Genel sanat yönetmenliğini Şahverdi Ali EREN‘in yaptığı ÇİĞLİ BELEDİYE TİYATROSU; Ray Cooney’in yazdığı, Haldun Taner’in çevirisini yaptığı “KARMAKARIŞIK” adlı oyunla perdelerini 4 Ocak Cumartesi akşamı açtı. Çiğli Halkı tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Salonu tamamen dolduran seyircilerin dışında, salonda yer olmadığı için geri dönmek zorunda kalanların olması, genç Belediye Başkanı Utku GÜMRÜKÇÜ’nün Sanatta doğru yatırımının meyvesi olarak değerlendirildi.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

35 yıldır Çiğli’de yaşamını sürdüren Genel sanat yönetmeni Şahverdi Ali EREN’i Türkiye’de yer alan önemli dizilerden ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘Kara para aşk’, ‘Börü’, ‘Şahsiyet’ ve başrolünü canlandırdığı Son kuşlar filminden ayrıca halen FOX TV’de yayınlanan ‘Savaşçı’ dizisinin Seyfi’si olarak tanıyoruz. 16 yaşından itibaren oyunculuk yapmış bir Tiyatro ve sinema sanatçısı olan Şahverdi Ali EREN verdiği demeçte; “Yıllarca Çiğli’de Belediye Tiyatrosu için mücadele vermiş insanlardan biriyim.
Umudumu yitirip vazgeçtiğim bir dönemde yeni yönetimin, vizyon ve misyon sahibi bir yönetim olduğuna şahit oldum. Belediye Başkanımız Utku GÜMRÜKÇÜ, Başkan yardımcılarımız Tülin KOÇ, Alirıza http://sexhatlari.top KOÇER ve Kültür Müdürümüz Nail Çetin başta olmak üzere ÇİĞLİ BELEDİYE TİYATROSU’nu hayata geçirdik. Alkışı bol, perdesi hep açık olsun… Emeği geçen herkese Teşekkürler…” ifadelerine yer verdi.

Oyunun 11 Ocak tarihinde tekrardan perdeleneceği bilgisi de aktarıldı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.