DOLAR 32,5900 0.29%
EURO 34,7675 0.03%
ALTIN 2.491,730,30
BITCOIN 20665563.77267%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Kalk Gidelim ekranlara geri döndü

ABONE OL
12 Haziran 2020 13:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT 1 ekranlarında yayınlanan güçlü kadrosu ve izleyicisine keyifli anlar yaşatan komedi dizisi “Kalk Gidelim” ekranlara geri dönüyor.

Pandemi döneminde oyuncuların ve set ekibinin sağlıklarını dikkate alınarak 6 hafta boyunca “Kalk Gidelim Eve” adı altında oyuncuların kendi evlerinde set kurmadan çekimlerine devam ettikleri dizi normalleşme sürecinin başlamasının ardından kaldığı yerden devam etme kararı aldı.

Bu hafta yayınlanacak olan bölümde birbirlerinden habersiz olarak pandemi sürecinde İstanbul’da kalan Seyfettin ve Ercan köylerine dönme kararını alırken kader ikisini tekrar bir araya getirmek için ağlarını örmeye başlamıştır bile.

Şakir evinde büyük bir tadilata girişirken muhtar olan babasının Ankara’da olmasını fırsat bilerek babasının evinde kalmaya başlarken, babasının Ankara’da iken fabrikadaki hisselerinin kontrolünü Veli’ye verdiğini öğrenmesi sonucu büyük bir şok yaşar.

Seyfettin köye dönüş yolunda iken Sevda onun için özel yemekler hazırlar. Pandemi sürecinde saçlarında çıkan beyazları boyatmak isteyen Sevda’nın başına gelmeyen kalmaz. Beklenen gün gelir ve Seyfettin köye döner. Önce annesine uğrar ve annesinin kendisi için hazırladığı yemekleri yedikten sonra evine gidince Sevda’nın kendisi için hazırladığı yemekleri yemek zorunda kalınca başına gelmeyen şey kalmaz…

Kamil Hızer / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.