Kalk Gidelim 127. bölümüyle ekranlara geliyor

Ekranların güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile sevilen aile komedi dizisi "Kalk Gidelim" Perşembe akşamı 127.bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacak...

Kalk Gidelim 127. bölümüyle ekranlara geliyor

TRT 1 ekranlarında güçlü oyuncu kadrosuyla kahkaha dolu dakikalar yaşatan aile komedi dizisi “Kalk Gidelim” yüz yirmi yedinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Kalk Gidelim’in yeni bölümünde neler olacak:

Kullandığı zayıflama hapları yüzünden Sevda’nı ansızın bunamasından dolayı altınları bulma işi Seyfettin’ e kalmıştır. Seyfettin 2 milyonluk altını bulmak için tatak odasının altını üstüne getirmesine rağmen bulamaz ve durumu İsmail’e bildirir. İsmail Mehmetçik Vakfı yöneticileriyle buluşarak bağış yapılacağını söylemiştir ama Seyfettin altınları getiremeyince utancından parayı kendisi vermeye karar verir.

Perihan’a hastanede konulan teşhisin aynısı hastaneye giden Sevda’ya da konulmuştur konuşmasına ama hala unutkanlığın sebebi bulunamamıştır. Sevda ve Perihan’ın telaşlı hallerinden kuşkulanan Seyfettin ikisinin bir şeyler karıştırdığına emin olmuştur. Ne karıştırdıklarını bulmak için Perihan’ın yanına gittiklerinde bir felaketle karşılaşırlar.

Samim İsmail’in vakıf yöneticilerine 2 milyon lira bağış yaptığını Yasemin’ in evinde eğlenirken öğrenince hemen babasına haber verir. İsmail’ borçlanan Seyfettin hemen bir çözüm aramaya başlar. Sabahı zor eden Seyfettin sonunda İsmail’e borcunu nasıl ödeyeceğini bulur. Sabah İsmail’in kapısına dayanarak zorla da olsa borcunu öder ama borcunu ödemek için bulduğu yöntem olayları daha da karıştıracaktır.

Bir yanıt yazın