Kalıcı Oje Uygulaması

Kalıcı Oje Uygulaması; yoğun iş temposu arasında kendine zaman ayıramayan, tırnak bakımı yaparken zorlanan, sürekli su ile içli dışlı bir işte çalışan ve genelde aynı renk ojeyi sürmeyi seven bayanların tercih ettiği yöntemlerden biri olmaktadır.

Kalıcı Oje Uygulaması

Evde süreceğiniz ojeler ev ve iş temponuz arasında renklerini kaybedebilirler. Renklerini kaybeden ojeler ise tırnaklarınızda hoş olmayan görüntülere sebebiyet verebilir. Bu yüzden her seferinde silerek yeni bir oje sürmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat bu durumla uğraşmak istemeyenler arasındaysanız sizi kalıcı oje ile tanıştıralım. Kalıcı oje bakımı çok zor olmamakla birlikte oldukça pratik olmaktadır.

Kalıcı Oje uygulaması sayesinde; tırnaklarınızdaki ojenin rengini kaybetmesini veya soyulmasını engelleyen mucizevi bir uygulama olmaktadır. Bu sayede pürüzsüz, parlak ve bakımlı ellere kolayca sahip olmuş olursunuz. Hatta tırnağınızda herhangi bir kusur bulunuyorsa bunu kapatır. Aynı zamanda kalıcı oje tırnaklarınıza herhangi bir zarar vermek yerine sararmasını engelleyerek yarar sağlar. Çünkü tırnaklarınıza zarar vermeyen malzemelerden oluşturulmaktadır.

Kalıcı Oje Nasıl Uygulanır?

  1. Ön Hazırlık

İlk olarak tırnak üzerindeki fazla etler temizlenir. Tırnak yüzeyi ve kenarlarında herhangi bir et parçası kalmaması gerekmektedir. Sonrasında açılmamış bir tırnak törpüsü ile tırnak uçlarını şekillendirilmektedir. Kaliteli bir solüsyon ile birlikte tırnak yüzeyinde yağ tabakaları kurutulmaktadır. Son olarak ise tırnak kenarlarınıza ve tırnağın ön kısmana Sure Bond sürülmektedir. Bu yöntem kalıcı ojenin tırnaklarınıza daha iyi bağlanmasını sağlar.

  1. Başlangıç

Tırnaklarınızın üzerine ilk olarak ince bir kat Luxio Base sürülmektedir. Sonrasında bu işlemi her tırnağınıza uygulanmaktadır. UV/LED kurutucu makineler ile 30 saniye içerisinde her tırnağınız teker teker kurutulmaktadır. Bu işlemlerden sonra seçtiğiniz renk ojenin ilk katı sürülerek kurutucu makinede bekletilmektedir.

UV/LED kurutucu makinelerde koyu renkler 60 saniye, açık renkler fakat beyaz hariç 30 saniye bekletilmektedir. Toplamda 3 kat olana kadar bu işlem tekrarlanmaktadır. Son olarak sürülen solüsyon temizlenir. Fakat bu işlemi kurutma işleminden hemen sonra yapılması gerekmektedir.

UV ışınları sayesinde ojenizin ömrü daha da uzamış olur. Bu işlemler sonucunda kalıcı ojeniz artık hazır duruma gelir.

Peki kullandıktan bir süre sonra çıkarma zamanı geldiğinde ne yapılmalıdır?

  1. Çıkartma İşlemi

İlk olarak uzamış et parçaları metal tırnak eti itici sayesinde iterek, temizlenmektedir. Sonrasında tırnağınızın üst kısmını kaplayacak şekilde kesilen pamuk; Soak off ile ıslatılır.  Alüminyum folyo ile hava almayacak bir biçimde parmağınıza yerleştirilmektedir.

Belirli bir süre bekledikten sonra ise alüminyum folyo çıkarılır ve oje katmanını çıkarmanız için uygun yapı oluşturulur. Son olarak ise oje katmanları tırnağa zarar verilmeden çıkarıldıktan sonra buffer ile temizlenir.

 

Bir yanıt yazın