DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0809 -0.14%
ALTIN 2.300,171,01
BITCOIN 22896801.31377%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Kadir Alkan, Türkiye’de ve dünyada bir ilke imza atmaya hazırlanıyor
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Kadir Alkan, Türkiye’de ve dünyada bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

Kadir Alkan, Türkiye’de ve dünyada bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

ABONE OL
27 Şubat 2022 18:51
Kadir Alkan, Türkiye’de ve dünyada bir ilke imza atmaya hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Ünlü Kuaför Kadir Alkan; “Metaverse dünyası Decentraland’de sanal dükkanını açmak üzere olan dünyadaki ilk kuaförüm. Fakat bu evreni de geleceği de metriklerini de anlıyoruz ve bir yandan öğreniyoruz. Bu yüzden bu yaptığımız meta evren atılımı aslında yapmayı planladığımız ya da yapmamız gereken gelecek planlarımızın belki de sadece %1’i” dedi.
Kadir Alkan; “Hali hazırda elbette NFT serisi, çeşitli oyunlar ile iş birlikleri gündemlerimiz de var. Fakat bizim gelecek planlarımızda bunlar sadece birer basamak. Nihai hedefimiz şu anda cerrahi müdahaleler için test edilen uzaktan kontrol edilebilir robotik cihazlarla benim geliştirdiğim anatomik saç kesimini yapmak. AR ve VR ile kuaför dünyasında öncü olacak teknolojiler geliştirmek. Alanımda bir çok ilki yaparken bir yandan da kendi alanım ile ilgili teknoloji gelişiminde de sorumluluğum oldugunu düşünüyorum. Bugün ben yarın başka bir kuaför arkadaşım birbirimizi geliştirerek geleceği inşa edeceğiz” dedi.
Kadir Alkan; 21.dükkanımızı Decentraland’te açıyoruz. Hedefimiz ilk etapta o dükkan üzerinde kendi geliştirdiğimiz saç stillerini sunmak ve hatta randevu talebi almak. Her ay düzenli yaptığımız workshoplarımızın bu dünyaya uygun versiyonunu kendi sanal mağazımızda herkese açık yapmak.Böylelikle dünyanın her yerinden bizlerle iletişim sağlamaya çalışan meslektaşlarımızın da gelişimine yardımcı olmak öncelikli hedeflerimiz arasında.
Kamil Hızer / Magazinname.com

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.