Kaan Sebkektay’ın “Nereden Geldim, Nereye Gidiyorum” adlı oyunu İstanbul seyircisiyle buluştu

Kaan Sebkektay’ın “Nereden Geldim, Nereye Gidiyorum” adlı oyunu İstanbul seyircisiyle buluştu

Sanatçı, yazar ve Panda Sahne’nin kurucusu Kaan Sebkektay, komedi ağırlıklı insan, toplum ve yaşam üzerine sahneye taşıdığı interaktif konuşma etkinliği, izleyicisi ile inşa edilen yeni nesil gösteri deneyimini tiyatroseverlerle buluşturdu.

Geçtiğimiz günlerde başarısını aldığı ödülle de perçinleyen Kaan Sebkektay’ın ”Nereden Geldim, Nereye Gidiyorum” adını verdiği 90 dakikalık oyun izleyenleri hayat amaçlarını yeniden gözden geçirmelerini sağlayacak bir yolcuğa çıkartıyor.. İzleyiciler çıktıkları yolculukta geçmişteki keşkeleri ile geleceğin endişesi arasında savruldu.

Kaan Sebkektay, ilk oyunu ile iletmek istediği mesajları eğlenceli ve mizah dolu anlatımıyla aktararak izleyicisinde farklı etkiler bıraktı. Sebkektay, gösteri boyunca izleyenlerin bilincinin farklılıklarını açarken aynı zamanda belki de hayatları boyunca aradıkları cevapların sorularını sordu. Seyirci ile interaktif bir şekilde ilerleyen gösteri, izleyenlerin gösterinin sonunda kendilerine; “Nereden Geldim, Nereye Gidiyordum?” sorusunu da sordurdu. 

Kaan Sebkektay; eğlenceli, güldüren, düşündüren ve şaşırtıcı bir yolculuğa çıkaran gösterisi “Nereden Geldim, Nereye Gidiyordum?”, 30 Kasım Perşembe akşamı Ankara’da Aralık Sahne’de seyircisi ile buluşacak. 

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın