DOLAR 32,5859 0.29%
EURO 34,7899 0.06%
ALTIN 2.490,740,28
BITCOIN 20708424.08217%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Jolly Joker’de Ceylan Ertem rüzgarı

ABONE OL
24 Mart 2019 15:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çukur dizisinde seslendirdiği  Aşık Mahzuni Şerif’in “Zalım” şarkısı ile Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen ünlü söz yazarı ve şarkıcı Ceylan Ertem dün gece Jolly Joker Beyoğlu sahnesinde sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

Jolly Joker sahnesini tıklım tıklım dolduran genç şarkıcı konserine “Kovdum” isimli şarkısı ile başladığında hayranları dakikalarca çılgınlar gibi alkışladı. Konserinde arka arkaya sevilen şarkılarını seslendiren Ceylan Ertem muhteşem performansıyla adeta kendisini izlemeye gelenlere parmak ısırttı.

Ceylan Ertem’in söylediği tüm şarkılara eşlik eden hayranları ile sahnede adeta tek vücut oldu. Konserinde sık sık kendisini izlemeye gelen hayranları ile sohbet eden Ceylan Ertem, Mabel Matiz’in bana hediye ettiği “Peri” şarkısını okuyacağım diyerek kendisini izlemeye gelen tüm hayranlarını ayağa kaldırıp şarkıyı hayranları ile beraber söyledi. Sahnede Neşet Ertaş için “en sevdiğim sanatçı, hepimiz hastasıyız” diyerek Neşet Ertaş’a ait “Gel Sevelim” adlı türküsünü okudu.

Konserinin sonunda Ceylan Ertem “Çevrenizdeki, başınızdaki, kurtulamadığınız, bir günde kurtulmayı umacağınız, umduğunuz bütün zalımlara çalacağız şimdi.” diyerek Aşık Mahzuni Şerif’in “Zalım” türküsü ile konserini tamamladı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.