İsmet Uraş, Müslüm Gürses klasiğine “Anlasana” hayat verdi

İsmet Uraş'tan Müslüm Gürses'in "Anlasana" adlı şarkısına farklı yorum...

İsmet Uraş, Müslüm Gürses klasiğine “Anlasana” hayat verdi

İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy başta olmak üzere birçok ünlü ismin hem arkasında hem stüdyo kayıtlarında birlikte çalışan ünlü keman virtüözü İsmet Uraş ilk teklisini “Veda Ederim” adlı şarkısı ile müzikseverlerle buluşturmuştu.

İsmet Uraş’tan arka arkaya single çalışmaları

İsmet Uraş bugüne kadar ayrıca birçok sanatçının aranjörlüğünün yanı sıra albümlerinin de müzik yönetmenliğini yaparken ilk teklisinin ardından bu kez de “Aldattın Beni” adlı şarkısı ile müzik kariyerine devam etti.

İsmet Uraş bu çalışmasının ardından sözü ve müziği kendisine ait “Kısmet Gaydası” isimli şarkıda fenomen Kobra Murat’la yaptığı featin ardından ise dördüncü teklisi 2022 yılında sözü müziği Aşık Mahsuni Şerife ait olan MERDO türküsü ile gönüllerde taht kurdu.

İsmet Uraş en son söz ve müziği Bayram Şenpınar’a ait olan Müslüm Gürses’in ölümsüz şarkılarından birisi olan “Anlasana” adlı şarkısı ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor.

İsmet Uraş’a ünlü isimlerden destek

“Anlasana” adlı şarkının yeni düzenlemesini Burç Şensesli yaparken İsmet Uraş’a başta Hüsnü Şenlendirici olmak üzere çok değerli müzisyen de eşlik etti. İsmet Uraş “Anlasana” adlı şarkısının klip çekimleri için kameralar önüne geçerken yönetmen koltuğuna da Emre Kalaman oturdu.

Bir yanıt yazın