DOLAR 32,3717 0.12%
EURO 34,9604 -0.32%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22735561.09362%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Işın Karaca’nın kardeşi Serdar Karaca ‘Yapayalnız’ teklisi ile şarkıcılık kariyerine başlıyor

Işın Karaca’nın kardeşi Serdar Karaca ‘Yapayalnız’ teklisi ile şarkıcılık kariyerine başlıyor

ABONE OL
20 Temmuz 2020 04:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alternatif popun yeni isimlerinden, müziği ile farklı kapılar aralamayı hedefleyen bas gitarist Serdar Karaca, ilk teklisi ‘Yapayalnız’ı Akış Production&DMC etiketiyle 21 Temmuz Salı tüm dijital platformlar aracılığıyla dinleyicinin beğenisine sunuyor.

Genç yaşına rağmen, müzik öğrenme tutkusunun peşinden giderek cesur işlere imza atmak için kolları sıvayan Serdar Karaca, Yapayalnız’da hem besteci olarak, hem de sözlerine çocukluk arkadaşı Timur Samir’le, aranjesine Akın Büyükkaraca ile imzasını attı.

Şarkının prodüktörlüğünü müzik dünyasının en özel ve önemli kadın vokallerinden Işın Karaca ve Akın Büyükkaraca üstlendi.

Serdar Karaca ‘Yapayalnız’ın yarattığı anlam ve heyecanı “şarkıda geçmişte olan birine özlem anlatılıyor ama sonunda klasikleşen yıkımı yerine ayakta kalınabileceğini ve dik durabilmeyi işaret ediyor” diye anlattı.

Ümraniye platolarında çekilen şarkının video klip yönetmenliğini Mustafa Özen gerçekleştirdi.

‘Yapayalnız’ yüksek temposu ve yazın coşkusunun yanında pop rock esintilerini taşıyan alternatif pop kulvarında 2020 ruhunu taşıyan şarkılardan biri olacak

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.