İrem Gürdal kimdir?

İrem Gürdal kimdir?

İstanbul Üsküdar Zeynep Kamil doğumlu olan İrem Gürdal, Ortaokul ve Lise eğitimini Haydarpaşa Lisesi’nde tamamlamıştır. Başarılı ortalaması ile İlk süper lise mezunlarından olmaya hak kazanan ve ardından. 2002 yılında Marmara Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olmuştur.

 

Mezuniyet sonrası özel sektörde çalışma hayatına başlayan İrem Gürdal 2004 yılında  bilişim sektörüne adım atarak Ürün Yöneticisi, Kategori Yöneticiliği, Satış ve Pazarlama Yöneticisi, Kurumsal İletişim Yöneticiliği görevlerinde yer almıştır. 2015 yılında haber spikerliği eğitimini yüksek derece ile tamamlayarak hayaline bir adım atmak istemiştir. Ancak o dönemde bu yolculuğu yarım kalmıştır.

 

Son 7 yıldır yazılım sektöründe görev alarak kurumsal hayatına devam eden İrem Gürdal 2017 yılında tuval üzeri akrilik soyut çalışmaları ile sanatsal yolculuğuna başlamıştır. 2021 yılında La Vision Art Galeri Enigma karma sergisinde ilk kez eserlerini  sanatseverlerle buluştura İrem Gürdal. Kethüda Hamamı’nda gerçekleşen Splendid sergisinde yer alan sanatçılardandır. Bodrum Heredot Kültür Merkezi, Adalar Kültür Derneği, Signature Art Galeri, Evrim Sanat Galerisinde gerçekleşen birbirinden farklı karma sergi ve online sergilerde soyut akrilik çalışmaları ile yer almıştır. 2023 Eylül ayında Renklerin Hikayesi adlı ilk kişisel sergisinde 14 farklı eserini Antik Hotel Antik Cisterna’da sanatseverlerle buluşturdu. yıldır soyut çalışmaları ile dışa vurumunu yansıtmakta, sanatın iyileştirici, birleştirici gücü ile birlikte sanatsal yolculuğuna üreterek devam etmektedir.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın