İpek Gökay “Calm Me Down” ile müzik yolculuğuna devam ediyor

İpek Gökay “Calm Me Down” ile müzik yolculuğuna devam ediyor

Lise döneminde müziğe ilgi duymaya başlayıp sosyal medya hesaplarında videolar paylaşmaya başlayan İpek Gökay, ardından gitar ve piyano öğrenip kendi şarkılarını yazarak ilk teklisi “Feelings”i yayınlamıştı. Şimdi ise İpek Gökay, müzik hayatına ikinci teklisi “Calm Me Down” ile devam ediyor.

Söz, müzik ve düzenlemesi İpek Gökay’a ait olan, bağımsız olarak yayınlanan Calm Me Down teklisinin mix-mastering’i Ege Kemal Baydar tarafından yapıldı.

Şu anda Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Popüler Müzik bölümünde okuyan İpek Gökay, Calm Me Down’ı şu sözlerle anlatıyor:

“Calm Me Down diğer yazdığım şarkılarım gibi çok doğal şekilde gelişen bir şarkı, elime gitarı aldığımda aklıma gelen ilk melodiyi dinliyorsunuz. Şarkıyı yanında mutlu olduğumuz, bizi rahatlatan insanlara adamak istiyorum çünkü bazen o insanların varlığı bizi çok olumlu etkileyebiliyor; kendi içimizde yaşadığımız, savaştığımız karmaşalarda yalnız olmadığımızı göstererek hayatı kolaylaştırıyorlar. Bence sevdiğimiz kişilere bunu daha sık söylemeliyiz. O yüzden hislerime tercüme olarak bu şarkıyı yazdım.”

Calm Me Down şimdi tüm dijital platformlarda!

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram : @kamilhizer

Bir yanıt yazın