DOLAR 32,5928 0.34%
EURO 34,8426 0.26%
ALTIN 2.505,380,85
BITCOIN 21046741.86768%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

İmplant Diş Fiyatları

İmplant Diş Fiyatları

ABONE OL
13 Aralık 2020 14:25
İmplant Diş Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İmplant tedavisinde kaybedilen dişin yerine titanyumdan yapılan vida şeklinde bir materyal çene kemiğini yerleştirilir ve insan yeni bir dişe sahip olur.

İmplant Tedavisi Hangi Yaşlarda Yaptırılabilir

Implant Yapimi

Implant Yapimi

İmplant tedavisini yaptıracak kişilerin çene kemiğini gelişimini tamamlamış ve sağlam bir çene kemiğine sahip olması gerekir. Kızların çene kemiğini gelişiminin tamamlanması ortalama olarak 16 yaşlarında gerçekleşirken, erkeklerin çene kemiği gelişimin tamamlanması ortalama olarak 17 yaşında gerçekleşir. Bu nedenle imlplant tedavisi alacak kişiler çene kemiği gelişimini tamamlamış omları gerekir. Çene kemiğini gelişimini tamamlamış ve yaşlı insanların çene kemiklerinde erime ve çeşitli sorunlar ortaya çıkmışsa implant tedavisi yaptırmaları zordur. Doktorya sizin için ucuz implant tedavisinin püf noktalarını ve ithal ve yerli implantların fiyat farklarını sizin için açıklıyor.

İmplant Tedavisi Alacak Kişilerin Dikkat Etmesi Gereken Sorunlar

İmplant tedavi süreci bazı durumlarda zor geçebilir. Ya da sahip olunan farklı bir rahatsızlık nedeniyle bu tedavi süreci gerçekleştirilemeyebilir. Bu durumlara şunları örnek verebiliriz.

  • İmplant tedavisi alacak bireylerin şeker hastalığı varsa
  • Tedavi alacak kişi sigara ve alkol tüketiyorsa
  • İmplant tedavisi alacak bireylerin hipertansiyon hastalıkları varsa

Yukarıdaki rahatsızlıklara ek olarak farklı hastalıklarda tedavi sürecini etkileyebilir. Ancak bu hastalıkları sahip olan kişiler implant tedavisini yaptıramayacakları anlamına gelmez. Tedavi alacakları uzman hekimleri rahatsızlıkları hakkında bilgiler verdikleri takdirde, uzman hekimler bu durumlara uygun tedavi yöntemini belirleyerek tedaviyi gerçekleştirebilirler.

İmplant tedavisi çene kemiği gelişimini tamamlamış kişilere uzman hekimler, implant tedavisini gerçekleştirebilirler. İmplant tedavisini yaptıran kişilerin bu tedavi sonucunda bazı kurallara uyması da gerekir. Bu kurallara uyduğu sürece implantlarını ömür boyu kullanabilir. Bu konular hakkında ayrıntılı güncel bilgilere Doktorya adresinden ulaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.