DOLAR 28,8882 -0.02%
EURO 31,5752 0.06%
ALTIN 1.892,880,19
BITCOIN 1088187-0,63%
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

hiltonbet kalebet twitter betturkey norabahis betturka mavibet twitter
İlyun Bürkev ve Ayşe Cemre Ağırgöl’den 23 Nisan’a özel konser

İlyun Bürkev ve Ayşe Cemre Ağırgöl’den 23 Nisan’a özel konser

ABONE OL
23 Nisan 2021 07:07
İlyun Bürkev ve Ayşe Cemre Ağırgöl’den 23 Nisan’a özel konser
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Piyanonun harika çocukları, İlyun Bürkev ve Ayşe Cemre Ağırgöl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocukların eşit eğitim hakkına sahip olması için çaldı. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı iki Mozart sonatını çalarak kutlayan İlyun Bürkev ve Ayşe Cemre Ağırgöl, özel yetenekli çocukların erken yaşta alacağı eğitimlerle ülkelerini müzikte, sanatta ve her alanda en başarılı şekilde temsil edeceklerini belirttiler.

Piyanonun harika çocukları 12 yaşındaki İlyun Bürkev ve 15 yaşındaki Ayşe Cemre Ağırgöl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocukların eşit eğitim haklarına sahip olabilmesi için çaldı.

Basın Bülteni Paketi

İspanya’nın Granada Şehrinde gerçekleşen 9. Maria Herrero International Piano Competition’da birincilik ödülüne layık görülen İlyun Bürkev Mozart’tan Türk Marşı’nı çalarken, Salzburg Mozarteum Üniversitesi’nde piyano eğitimine devam eden Ayşe Cemre Ağırgöl Mozart’tan KV311 numaralı piyano sonatını dinleyicilere sundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.