DOLAR 32,3347 0.25%
EURO 35,1361 0%
ALTIN 2.300,421,02
BITCOIN 22996763.0104%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Igor Sandalet Modelleri Nomadic Republic’te!

Igor Sandalet Modelleri Nomadic Republic’te!

ABONE OL
9 Haziran 2021 12:28
Igor Sandalet Modelleri Nomadic Republic’te!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Igor sandalet, çocuklara özel olarak üretilen, kullanışlılık, stil ve rahatlık gibi özellikleriyle öne çıkan Nomadic Republic markaları arasında yer alıyor. Çocuklarda hareket özgürlüğünü merkeze koyan marka, ayak gelişimini desteklerken kullanıcılarına aynı zamanda rahatlık ve kullanışlılık da sunuyor. Son moda sandalet modelleri zengin renk ve desen çeşitliliği ile hem kız çocuklar hem de erkek çocuklar için şık bir sandalet alternatifi oluyor. Rahatlığın yanı sıra çocuk giyiminde tarz ve görünüme önem veren ebeveynler, Igor sandalet modelleri ile aradıkları seçeneklere ulaşıyor. Uzun süre ayakta kalan, okulda ve sokakta oldukça aktif olan çocuklar, yürürken ya da oyun esnasında maksimum rahatlık ve konfor elde ediyor. Igor sandaletler fiyat performans açısından da ebeveynlerin takdirini kazanıyor. Son derece dayanıklı malzemeden yapılan sandaletler diğer sandalet modellerine kıyasla kolay kolay yıpranmıyor ve uzun süre sorunsuz kullanımı mümkün kılıyor.

Igor Sandalet Özellikleri

Igor çocuk sandaletleri fonksiyonel özellikleri, hammadde yapısı ve rahatlığı ile diğer sandalet markaları arasından sıyrılıyor. Spor ayakkabılardan ilham alınarak tasarlanan zengin koleksiyon renk ve desen çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Canlı renklerden, klasik model ve desenlere kadar çeşitli seçeneklerin olduğu geniş bir sandalet kategorisi sunan marka, sportif bir görünüme sahip modelleriyle ilgi çekiyor. Igor sandalet hammaddeleri kanserojen madde içermiyor. Sandaletlerde yer alan esneklik ve hafiflik özellikleri çocukların maksimum konforla hareket etmesini sağlarken, ekstra yumuşak TPU üst saya, ayakların hareket esnasında zarar görmesini engelliyor. Konfor için en önemli şartlardan birini ayağa uygun tasarım oluşturuyor. Igor sandalet modelleri çocuğunuzun ayağına tam uyum sağlayan bir kalıp tasarımı ile öne çıkıyor. Yıkanabilir iç ped hijyeni korumayı kolaylaştırırken, ekstra konfor ve yastıklama sağlaması nedeniyle de eşsiz bir ergonomi hissi sunuyor. Igor çocuk sandaletlerinde kir tutmayan ve kolay temizlenebilen üst yüzey özelliği de ebeveynlere büyük bir kolaylık sağlıyor.

Igor Sandalet modelleri

Igor sandalet modellerinde çocukların rahatça ve güvenli hareket etmesini sağlamak amacıyla yüksek tutuş sağlayan kauçuk dış taban özelliğinin yer aldığı görülüyor. Kolaylıkla açılıp kapanabilen cırt cırtlı kayış ise çocukların sandaletleri yardımsız giyip çıkarabilmelerine olanak sağlıyor ve çocuk gelişimini destekliyor. İspanya’da üretilen Igor çocuk sandaletleri, çocuğu için en rahat, dayanıklı ve estetik modeli arayan ebeveynlerin ilk tercihi haline geliyor. Fiyat performans olarak da beğen toplayan modeller, yıpranmadan kullanıma imkân veren hammadde özellikleri ve dayanıklı özel malzemeleri sayesinde uzun yıllar keyifle tercih edilebiliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.