İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses hastaneye kaldırıldı

İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses hastaneye kaldırıldı

Anjiyo oldu stent takıldı

İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Sara’dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses anjiyo oldu. Bir damarı kapalı olduğu için anjiyo olan ünlü sanatçının büyük oğluna stentte takıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz yıl riskli bir beyin ameliyatı geçiren Ahmet Tatlıses’in kontrol amacıyla bir süre daha hastanede tutulacağı öğrenildi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses hastaneye kaldırıldı. Babasının kalp kapakçığı ameliyatında biran olsun yalnız bırakmayan Ahmet Tatlıses sağlık sorunları ile bu kez gündeme geldi. Özel bir hastanede bir damarı kapalı olduğu için anjiyo olan Ahmet Tatlıses’e stent takıldığı öğrenildi. Anjiyo olan ve stent takılan Tatlıses’e ünlü boksör Avni Yıldırım ” geçmiş olsun reis ” diyerek beraber çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Riskli bir ameliyat olmuştu

İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Sara’dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olmuştu .Riskli operasyon 6 saat sürmüş Ahmet Tatlıses’in tedavisi sonrasında devam etmişti.

Bir yanıt yazın