İbrahim Tatlıses’e eski medyumundan şok yorum

İbrahim Tatlıses’e eski medyumundan şok yorum

” İnsan zihinde fukara olunca yapacak bişey de olmuyor ”

İbrahim Tatlıses’in yıllar önce televizyonda canlı yayından kovduğu medyum Mustafa Kılıç’tan ünlü sanatçıya şok yorum. “Seçimi kaybettim, evleniyorum” diyen Tatlıses, gerçeğin öyle olmadığını 1 Nisan şakası yaptığını açıklamasına medyum Mustafa Kılıç ” İnsan zihinde fukara olunca yapacak bişey de olmuyor ” dedi.

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’e eski medyumu ” Fukara ” dedi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili yaptığı “Seçimi kaybettim, evleniyorum” açıklamasının 1 Nisan şakası olduğunu söylemesine şok bir yorum geldi. Sanatçının bu açıklamasının altına yorum yazan ve bir dönem İbrahim Tatlıses tarafından televizyon canlı yayınından kovulan medyum Mustafa Kılıç ” İnsan zihinde fukara olunca yapacak bişey de olmuyor ” diyerek eski patronuna gönderme yaptı. Yorum karşısında İbrahim Tatlıses’in ne cevap vereceği ise şimdiden büyük merak konusu oldu.

” Ulan şerefsiz ” demişti

İbrahim Tatlıses, kendisine ait olan Tatlıses Tv’deki “Ercan Seyhan Show” adlı programa konuk olarak gelen Medyum Mustafa Kılıç’ı canlı yayından kovmuş ” “Ulan şerefsiz sana söylüyorum. Sen buradan kovuldun. Benim ismimi de sağda solda kullanıyorsun. Şarlatanlığın gereği yok. Seni burada elime alırsam, feriştahın çocuğu elimden alamaz” demişti.

Bir yanıt yazın