DOLAR 32,5295 0.2%
EURO 34,5660 -0.02%
ALTIN 2.489,750,28
BITCOIN 2044984-0.14146%
İstanbul
21°

KAPALI

04:42

SABAHA KALAN SÜRE

İbrahim Tatlıses ekranlara rekorla geri döndü
  • Magazin Name
  • İbrahim Tatlıses ekranlara rekorla geri döndü

İbrahim Tatlıses ekranlara rekorla geri döndü

ABONE OL
20 Kasım 2020 22:46
İbrahim Tatlıses ekranlara rekorla geri döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

90’lı yıllarda başlayan serüvenle Türkiye’nin tüm yıldızlarını her hafta evlerimize misafir eden ”İbrahim Tatlıses”; izleyicisine uzun yıllar ”İbo Show” ile canlı canlı müzik şöleni yaşattı.

Her bölümüyle hafızalarımıza ve kalplerimize kazınan efsane geri döndü, hasret sona erdi ve ”İbo Show” kaldığı yerden bomba gibi devam ediyor.

İlk bölümde Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş’ın konuk olduğu ”İbo Show”; 9 yıl aradan sonra adını kült olmuş şarkılar listesine altın harflerle yazdıran ‘Haydi Söyle’ şarkısıyla geri döndü. Türk müziğinin büyük değeri ”İbrahim Tatlıses”, izleyicisine zaman zaman duygusal anlar yaşatırken zaman zaman da kahkahaya boğarak keyifli anlar yaşattı.

YouTube’da Poll Production ve Wediacorp Music iş birliğiyle yayınlanan program 2 günde 2 milyonu aşkın izlenerek Türkiye’de 1’inci sıraya oturdu.

Televizyonun yanı sıra YouTube’a da damgasını vuran ”İbo Show” her hafta birbirinden değerli konuklarıyla İbrahim Tatlıses ve Poll Production YouTube kanalında evlerimize konuk olmaya devam edecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.