İbrahim Tatlıses “Dilber”i beğenmedi

İbrahim Tatlıses “Dilber”i beğenmedi

İbrahim Tatlıses ” Dilber’i” beğenmedi

 

” İnci Taneleri kan kaybına uğruyor ”

 

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses,son günlerin en çok konuşulan” İnci Taneleri” dizisini eleştiri yağmuruna tuttu. Türk dizilerini yakından takip eden Tatlıses , Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı dizi için ” İnci Taneleri kan kaybına uğruyor” dedi. Ünlü isim Dilber için eleştirilerde bulunurken,’ Bahar ‘ ve ‘ Hudutsuz Sevda ‘ dizilerine ise övgüler yağdırdı.

 

 

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Dilber’e de el attı. Daha önce izlediği dizilere yaptığı yorumlarla gündeme sık sık gelen ünlü sanatçı bu kez ” İnci Taneleri “ni eleştirdi. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı dizi hakkında yorum yapan Tatlıses ” İnci Taneleri kan kaybına uğruyor” dedi. Ünlü isim diğer izlediği Bahar ve Hudutsuz Sevda dizilerine ise övgüler yağdırdı. Tatlıses ” Hudutduz Sevda yükselişe geçti. Bahar dizisi Bahar gülleri gibi açtı. Tebrikler Hudutsuz Sevda, tebrikler Bahar ” diye konuştu.

 

Kilo eleştirisi tepki çekmişti

 

İbrahim Tatlıses dizide izlediği 13 yaşındaki çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’a yaptığı kilo eleştirisiyle sosyal medyada tepki çekmişti.

Bir yanıt yazın