DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080283-0.91818%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İbrahim Selim ile Bu Gece’nin bu haftaki sürpriz konuğu genç ve güzel oyuncu Miray Daner oldu.
  • Magazin Name
  • İbrahim Selim ile Bu Gece’nin bu haftaki sürpriz konuğu genç ve güzel oyuncu Miray Daner oldu.

İbrahim Selim ile Bu Gece’nin bu haftaki sürpriz konuğu genç ve güzel oyuncu Miray Daner oldu.

ABONE OL
22 Ekim 2020 14:17
İbrahim Selim ile Bu Gece’nin bu haftaki sürpriz konuğu genç ve güzel oyuncu Miray Daner oldu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her hafta Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile seyirci karşısına çıkan İbrahim Selim’in sevilen şovu “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu, yakın zamanda dijital bir platformda yayınlanacak yepyeni bir dizi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan genç ve yetenekli oyuncu Miray Daner oldu.

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan eğlence dolu dakikalar yaşanan programda sevilen oyuncu Miray Daner’in kendisiyle ilgili samimi itirafları da damga vurdu.

Kendisiyle ilgili konularda gösterdiği içten tavrıyla da seyircinin sempatisini toplayan oyuncu, “Bir süper gücün olsa ne olmasını isterdin?” sorusuna verdiği “Uçmak isterdim.” cevabının yanı sıra rüyalarını kontrol edebildiğinden bahsederek başka bir rüyaya geçmek için uçarak rüya değiştirdiğini anlatması izleyicileri gülümsetti. Çocukluğundan beri kendi kendisine konuştuğunu da ifade eden Daner, bazen var olmayan bir konuyu bazense kendisinden çok bağımsız yalnızca televizyonda gördüğü bir olayı bile kendi kendisine konuşarak kafasında çok fazla büyütebildiğinin altını çizdi.

İlk reklam çekimi deneyimi sonrası annesine “Ne kadar para ödeyecekmişiz?” diye sorduğunu da samimiyetle anlatan sevilen oyuncu, sektöre yeni yeni adım attığı dönemlerde settekilerin kendisiyle oyun oynadıklarını zannettiğini itiraf etti. Çok eskiden setteki arkadaşlarıyla küstüğü zaman “ben küstüm, oynamıyorum.” Diyerek tavır attığı için zaman zaman set arkadaşlarını zor durumda bıraktığını da belirtti. Oyunculuğu kadar sesinin de güzel olduğu bilinen Daner, seyircileri kırmayarak şarkı söyledi ve dinleyenlerden tam puan aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.