DOLAR 32,3202 0.2%
EURO 35,1032 -0.1%
ALTIN 2.298,110,92
BITCOIN 23066912.4094%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

19:31

AKŞAMA KALAN SÜRE

Hero Baby kavanozlarında iyilik var

Hero Baby kavanozlarında iyilik var

ABONE OL
20 Temmuz 2021 15:08
Hero Baby kavanozlarında iyilik var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mevsiminde dalından toplanan meyveler ile hazırlanan Hero Baby Organik Kavanoz Mamaları, ebeveynlerin dengeli ve besleyici mama arayışını karşılıyor. Hijyenik ortamda üretilen organik kavanoz mamalar, vakumlama yöntemi ile kavanoz içerisindeki mamanın havayla temasını önleyerek paketleniyor ve böylece son kullanma tarihine kadar tazeliğini koruyor. Bu vakumlama yöntemi sayesinde ürünlerin besin değerleri ve lezzeti de korunuyor.

Hero Baby Organik Kavanoz Mamaları, Türk çiftçiler tarafından yetiştirilen meyvelerle hazırlanıyor. Farklı çeşitlerine göre C vitamini ve kalsiyum açısından bebeklerin günlük ihtiyacının karşılamasına* yardımcı oluyor. Ailelerin besleme konusundaki hassasiyetini önemseyen Hero Baby, TSE Covid-19 Güvenli Üretim Sertifikası ile tüm üretim süreçlerinde hijyeni, güvenliği ve kaliteyi en üst safhada tutuyor. İlave şeker ve gluten içermeyen organik kavanoz mamalar, organik sertifikalı bahçelerde yetişen meyvelerden üretiliyor.

*Enerji ve besin öğeleri tablosunda yer alan % BRD oranlarında.

Bebeklere meyve yedirmenin farklı yollarından biri de smoothie yapmak. Bebeğiniz için meyvesi , yulafla besleyiciliği yüksek, lezzetli bir smoothie yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.