DOLAR 32,6086 0.38%
EURO 34,7905 0.05%
ALTIN 2.498,140,57
BITCOIN 20346281.72019%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Hazal çağlar Gönül Dağı dizisindeki performansıyla göz dolduruyor
  • Magazin Name
  • Genel
  • Hazal çağlar Gönül Dağı dizisindeki performansıyla göz dolduruyor

Hazal çağlar Gönül Dağı dizisindeki performansıyla göz dolduruyor

ABONE OL
20 Aralık 2020 04:18
Hazal çağlar Gönül Dağı dizisindeki performansıyla göz dolduruyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hafta sonları TRT 1 izleyicilerinin buluşma noktası olan dizide, Belediye Başkanı Münir beyin kızı Asuman’ı canlandıran Hazal Çağlar da Gönül Dağı’nın, güzelliği ve yeteneğiyle göz dolduran genç oyuncularından…

Çağlar, “Gönül Dağı, uzun zamandır televizyon izleyicisinin arayıp da bulamadığı her şeyi ekranlara yansıtıyor. Çaylarını demleyip ailece dizimizi izliyorlar, kah gülüyor kah ağlıyorlar… Gönül Dağı ailesine dahil olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diyor.

“Asuman yalnız bir kız. Tek yareni bağlaması olmuş bu yaşına kadar…”

Asuman’ın, samimiyete, dostluğa, arkadaşlığa aç bir genç kız olduğunu vurgulayan Hazal Çağlar, şunları söylüyor: “Hayatı babasının kuralları arasında geçmiş yalnız bir kız… Tek yareni bağlaması olmuş bu yaşına kadar… Müziğin içinde bulmuş samimiyeti de arkadaşlığı da… Hayalleri olan, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayan masum bir kız Asuman…”

Hazal Caglar Detay

Hazal Caglar Detay

“Ramazan’ın aşkı, Asuman’ın hayatındaki her şeyden daha gerçek…”

Hazal Çağlar, Gönül Dağı’nda hayallerinin peşinden koşarak uçak icad eden amcaoğullarından Ramazan’ın Asuman’a olan aşkının karşılık bulup bulamayacağı yönündeki soruya ise şu cevabı veriyor:

“Asuman, Ramazan’ın aşkına karşılık vermekten korkuyor. Çünkü Ramazan’ın aşkı Asuman’ın hayatındaki her şeyden daha gerçek.  Daha önce böylesine saf bir duyguyla karşı karşıya kalmamış bir kızın bu kadar gerçek bir duygu karsısında tek hissettiği şey korku aslında… Hem kırmaktan hem de kırılmaktan korkuyor Asuman…  Belediye başkanının kızı olduğu için Ramazan’ı incitmelerinden korkuyor… Ancak böylesine masum bir sevgi karşısında çok fazla direnemeyecektir Asuman… Çünkü ona iyi gelecek her şey Ramazan’da toplanmış sanki…”

“Eskişehir’i keşfetmeye çalışıyorum”

Gönül Dağı dizisi çekimlerinin yoğun geçtiğini, ancak set dışındaki zamanlarda uzun yürüyüşler yapıp kitap okuduğunu belirten genç sanatçı sözlerini şöyle sürdürüyor: “Eskişehir’i keşfetmeye çalışıyorum. Sette adeta bir aile gibi olduk, bol bol sohbet ediyoruz. Keyifli saatler geçiriyoruz. Fırsat buldukça İstanbul’a gidiyor ve ailemi ziyaret ediyorum.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.