Hayri Akça’dan bir Sezen Aksu klasiği “Tükeneceğiz”

Hayri Akça’dan bir Sezen Aksu klasiği “Tükeneceğiz”

Daha çocuk denilecek yaşlarda müziğe büyük ilgi duyan ve bu ilgisini musiki cemiyetlerinden ve konservatuar eğitimleri ile perçinleyen Hayri Akça Türk Pop müziğinin duayen sanatçısı Sezen Aksu’nun söz ve müziği kendisine ait kült parçası “Tükeneceğiz” adlı şarkısına kendine has yorumu ile yeniden hayat verdi.

 

Hayri Akça müzik hayatında sahnesinde seslendirdiği şarkılara udu ile eşlik etmesi izleyicisine nostaljik bir hava yaşatırken kendisini izlemeye gelen müzikseverlere de unutulmaz bir gece sunuyor.

 

Profesyonel müzik hayatında ilk olarak Selami Şahin’in “Seni Seviyorum” şarkısı ile ilk adımını atan Hayri Akça, ardından kendi bestesi “Her Şeyimsin Sen” adlı şarkıyı müzikseverlerle buluşturmanın ardından bu kez de Sezen Aksu’nun “Tükeneceğiz” şarkısı ile buluşturmanın heyecanını yaşarken bu şarkının kendisine şans getireceğini dile getirdi.

 

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Hayri Akça “Sezen Aksu gibi efsane bir sanatçının şarkısını icra etmekten büyük mutluluk duyduğunu ve şükranlarını dile getiren’ Hayri Akça, ‘Beğeniler ve takdirler devam ettiği sürece müzik yolculuğuna devam edeceğini” söyleyerek duygularını ifade etti.

Bir yanıt yazın