DOLAR 32,3391 0.17%
EURO 35,1967 0.01%
ALTIN 2.245,560,10
BITCOIN 2117549-3.88098%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:17

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

“Hayalindeki Kova” resim yarışması başladı

“Hayalindeki Kova” resim yarışması başladı

ABONE OL
13 Nisan 2021 22:33
“Hayalindeki Kova” resim yarışması başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lezita “Hayalindeki Kova” resim yarışması ile çocukları yaratıcılığa teşvik ediyor. Lezita’nın Çıtır Kova ürününün ambalajını hayalleri doğrultusunda tasarlayan çocukları sürpriz hediyeler bekliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak düzenlenen yarışmaya 14 yaşa kadar tüm çocuklar katılabiliyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Lezita, çocukları “Hayalindeki Kova” resim yarışması ile pratik, besleyici ve doyurucu atıştırmalık arayanların vazgeçilmez ürünü Çıtır Kova’nın ambalajını yeniden tasarlamaya çağırıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak hayata geçirilen “Hayalindeki Kova” projesi kapsamında çocuklar tarafından boyanıp süslenen kova tasarımları sanatçı, yazar ve illüstratör Gökçe İrten Girgin önderliğindeki jüri tarafından değerlendirilecek. Çocuklara ilham vermek amacıyla Çıtır Kova’yı birbirinden keyifli tasarımlarla renklendirerek tüketicisine sunan Lezita, yarışmaya katılanlara resim defteri ve boya kalemi hediye edecek. Jüri tarafından seçilen 3 resmin sahibi ise tablet kazanacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.