Harun Sürek yaptığı şarkılarla dünyaya açıldı

Rafet El Roman'a verdiği "Unuturum Elbet" YouTube'da 500 milyon kez izlendi.

Rafet El Roman’a verdiği “Unuturum Elbet” şarkısı ile Harun Sürek büyük bir başarıya imza atarak şarkısı YouTube genelinde 500 milyon kez izlenme başarısını yakaladı.

Unuturum Elbet şarkısı dünyanın çeşitli 20 ülkesinde yayınlanarak müzik dünyasında büyük bir rekor kırarak başarı yakalarken Harun Sürek böylelikle bestesini ve sözünü yaptığı şarkı ile büyük bir başarıya imza atti.

1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hakan Sürek, Sinema ve Televizyon bölümünü bitirirken aynı zamanda Devlet Konservatuarı Türk Müziği bölümünü bitirdi. Ekranlarda yayınlanan Türkiye Fenomenleri adlı televizyon yarışmasında 3 hafta üst üste halk oyları ile birinci seçilen başarılı sanatçı Türkiye’nin fenomeni seçilmişti.

Harun Sürek kitap ve senaryo çalışmaları yaparken 2016 yılında ilk teklisini çıkardıktan sonra 2018 yılında söz ve bestesi kendisine ait olan “Unuturum Elbet” aldı çalışmasını Rafet El Roman’a vererek müzik listelerini alt üst ederek bir çok ödül almıştı.

Başarılı sanatçı son çalışması “Sanki Çölde Hapsedilmişim” adlı çalışmasını kısa bir süre içinde müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanırken yapacağı yeni çalışmalarla ülkemizi daha da gururlandırmayı ve şarkılarını bir çok sanatçıların yorumları ile dinleyicilerinin beğenisine sunacağını ifade etti.

 

Bir yanıt yazın