Harun Çokdinçer’in yeni albümü çok ses getirecek!

Harun Çokdinçer "Yolun Sonu Yok" adlı şarkısını kliplendirdi...

Harun Çokdinçer’in yeni albümü çok ses getirecek!

Harun Çokdinçer söz, müzik ve aranjeleri kendisine ait olan “Olacak Elbet” adlı albümünü müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

Genç sanatçı Harun Çokdinçer albümün çıkış parçası olan albümünün iddialı parçalarından birisi olan “Yolun Sonu Yok” adlı şarkısı için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Talka Kökten oturdu.

Harun Çokdinçer “Olacak Elbet” adlı albümü hakkında yaptığı açıklamada “Albümde bulunan tüm parçaların söz, müzik ve aranjesi bana ait. Şarkılarımın mix ve masteringini Can Bilici yaptı. Albümümdeki hangi şarkıma klip çekeceğime karar veremediğim için tüm şarkılarımı kliplendirdim. Kısa sürede sosyal medya üzerinden olumlu dönüşler aldım.” dedi.

Harun Çokdinçer hakkında

Son dönemin çıkış yapan sanatçılarından biri olan Harun Çokdinçer 30 Mayıs 1998 tarihinde Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. Daha henüz çocuk denilecek yaştan itibaren müziğe karşı bir eğilimi olan Harun Çokdinçer aynı zamanda yaptığı beste ve müziklerde adından kısa sürede bahsettirmeyi başarmıştır.

Harun Çokdinçer, pop, slow, hiphop, r&b soul gibi türlerde de şarkılar da yapabilmektedir ve seslendirmektedir. Bunun haricinde aranjörlük konusunda da başarılı bir isimdir.

“Sorun Seninle” “Tek Kelimen” “Çukurada Bat Gel” “Son Sözüm Ona” “Olacak Elbet” gibi şarkılar ile iyi bir dinleyici kitlesine ulaşmıştır.

Bir yanıt yazın