Hangisi Karısı’dan muhteşem final

Hangisi Karısı tiyatro oyununun son oyununa büyük ilgi vardı.

4 sezon boyunca tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği “Hangisi Karısı” adlı tiyatro oyunu muhteşem bir final ile sezonu kapattı. Ray Cooney’in yazdığı dilimize Orhan Azizoğlu’nun çevirdiği, yönetmenliğini Can Törtop’un yaptığı ve oynadığı oyunda diğer rollerde Celal Belgil, Ece Gürsel, Ümmühan Kıldiş, Can Mutluca ve Ferhat Balaban’ın yaptığı oyunun finali geçtiğimiz günlerde Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Barış Manço Kültür Merkezi’nde tek bir koltuğun dahi boş kalmadığı oyun sonrasında seyircilere kısa bir açıklama yapan Can Törtöp “ Hangisi Karısı adlı oyunumuzu 4 sezondur oynuyoruz. Ve bu oyunumuzu son kez burada sizlerle oynamaktan büyük mutluluk duyduk. 4 yıl boyunca Hangisi Karısı adlı oyunumuz 2 kez yılın en iyi oyunu ödülünü aldı. Bu ödülü siz seyircilerimiz vasıtası ile kazandık. Önümüzdeki sezon yepyeni bir oyunla sizlerle beraber olacağız” dedi.

Hangisi Karısı adlı oyuna 2018 Best Model üçüncüsü seçilen Merih Öztürk, Türk sinemasının sevilen karakter oyuncusu Tahir Ulubayrak ve VizyonTürk kanalının bir dönem en çok izlenen programı olan “Gezelim, Görelim”in başarılı sunucusu Süreyya Öztürk’te izleyenler arasındaydı.

 

KULİSTE BEST MODEL SÜPRİZİ

Hangisi Karısı adlı oyunu izlemeye gelen 2018 Best Model 3.’ncüsü Merih Öztürk kulise giderek oyunculara başarılar dilemeye gitti. Kuliste 1993 yılında ilk Best Model erkek güzeli seçilen Berke Hürcan ile tanışan Merih Öztürk “ilk ve son best modeller bir arada” diyerek anı ölümsüzleştirirken, Best Model yarışmasını sunan ve Hangisi Karısı oyununda başarılı bir performans sergileyen, yarışmada da 3’üncülüğünü anons eden Ece Gürsel ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın