Hangi ünlü fenomen iç çamaşırlı pozuyla takipçilerine “Oy verin” mesajında bulundu

İç çamaşırıyla "Oy verin" mesajı veren ünlü fenomen bu paylaşımıyla dünyada bir ilke imza attı....

Hangi ünlü fenomen iç çamaşırlı pozuyla takipçilerine “Oy verin” mesajında bulundu

Seçimlere sadece bir gün kala bazı ünlü sanatçılar ve fenomenler sosyal medya hesaplarından seçimlerle ilgili paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

 

Özellikle birçok ünlü sanatçı siyasi tercihini direk belirterek paylaşımlar yaparken bazı sanatçılar ve fenomenler ise üstü kapalı siyasi tercihlerini belirtmeye devam ediyor.

Bunlara geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaklaşık 500 binden fazla takipçisi olan Merve Taşkın’da eklendi.

Merve Taşkın ilginç bir şekilde iç çamaşırlı bir pozunu kullanarak takipçilerine oy kullanın mesajı verdi.

Hatırlanacağı üzere Merve Taşkın ilk kez sosyal medya hesabından “Artık bakire değilim, merakımdan yaptım” açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmiş ardından da kendisine ünlü bir futbolcudan gelen mesajları paylaşarak ifşada bulunmuştu.

Paylaşımlarından sonra hakkında “Teşhircilik” suçlamalarından soruşturma açılmış ve yargılanmıştı. Merve Taşkın’ın  avukatı Feyza Altun ile birlikte davalara katılmış ve beraat etmişti.

Mahkemenin verdiği beraat kararını da cesur pozlarla paylaşan ünlü fenomen Merve Taşkın dün gece yaptığı son paylaşımında bikinili bir pozunu kullanarak takipçilerine “Eğer benim gibi özgürce “normal” fotoğraflar paylaştığınızda mahkemelerde yargılanmak istemiyorsanız 14 Mayıs günü doğru kişiye oy veriniz lütfen.” notunu düştü.

Bir yanıt yazın