Hakan Taner Çapın’dan muhteşem ödül töreni

Hakan Taner Çapın’dan muhteşem ödül töreni

Hakan Taner Çapın tarafından SVADBA ana sponsorluğunda kırmız halı sponsorluğunu da GİOW UP & MİALOVE BUTİK üstlendiği bu yıl 6.ncısı düzenlenen VI. Uluslararası Altınyıldız Ödülleri törenine sanat, iş, cemiyet ve siyaset dünyası yoğun ilgi gösterdi.

Mavi Medya By Hakan Taner Çapın Organizasyonu tarafından düzenlenen gecenin sunuculuklarını Hakan Taner Çapın, Betül Baktarhan ve Dilara Erentöz birlikte yaparlarken gecenin kırmız halı sunuculuğunu da Nermin Badacı ile birlikte magazin muhabirleri Didem Türkmen ve Sevgi Altan üstlendiler.

VI.Uluslararası Altınyıldız Ödülleri ‘nde birçok ünlü sanatçı, iş insanı ödüllerini alırken ödül törenine Elis Dağdelen, Hakter Balaban, Ergün Sözen, Oktay Ertuğrul, Tolgacan, Nuran Sultan, Burçin Bildik, Sebat Cano Cananoğlu, Rumeli Burhan, Hazal, Latif Ayyıldız, Buse Alper ve Tutku Akbayrak gibi birbirinden ünlü sanatçılar ve UIKAD Genel Başkanı Arzu Yılmaz geceye ayrı bir renk kattılar.

Ödül törenine ayrıca World Türk, Tan Medya, Dream Türk TV, Bonnive Dergisi Hakan Solaker, Best Life Dergisi Kemal Cenk İçten, Çekiç Medya Levent Çekiç  gibi medya kuruluşları da katıldı.

Haber : Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın