Hakan Aysev’den anlamlı konser

Hakan Aysev’den anlamlı konser

2420.Bölge Acarkent Rotary Kulübü Derneği, Beyoğlu Rotary Kulübü ve Ataköy Rotary Kulüplerinin proje ortaklığı ile Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nın muhteşem sahnesinde değerli opera sanatçısı Hakan Aysev ve orkestrasının sahne aldığı “Cumhuriyet Şarkıları” konseri düzenledi. Rotary Kulüpleri Başkanları ve üyeleri ile etkinliğe destek veren çok sayıda sanatsever olmak üzere birbirinden değerli 470 misafir katıldı.

Acarkent Rotary Kulübü Derneği 2023-2024 dönemi Başkanı Zehra Turan konser öncesi yaptığı açılış konuşmasında, konserin kendinden önce hizmet ilkesi ve dünyaya umut olalım dönem teması ile aynı zamanda sosyal sorumluluk amacını taşıdığını ve gelirinin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Acil ve Yoğun Bakım Ünitesine solunum cihazı alımına destek için bağışlanacağını belirtti.

Değerli Opera Sanatçısı ünlü tenor Hakan Aysev, 5 kişiden oluşan deneyimli orkestrasının etkileyici performansı eşliğinde iki saat boyunca Cumhuriyetimize tanıklık eden aryalar, napolitenler ile değerli besteci ve söz yazarlarımıza ait eserlerini seslendirdi, muhteşem sesiyle izleyicilere tam bir müzik ziyafeti yaşattı. Hakan Aysev Cerrahpaşa çocuk kliniğindeki çocuklara nefes olmak adına bu yardım konserinde sahne almaktan onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Bir yanıt yazın