Güzel sunucu sevgilisi evlenmekten vazgeçince intihar etti

Sevgilisi intihara teşvik suçundan aranıyor

Hindistan’da yayın yapan Deccan Herald gazetesinin haberine göre ülkede bir televizyon programında sunuculuk yapan Chandana adındaki sunucu sevgilisinin kendisiyle evlenmekten vazgeçmesi üzerine intihar ettiğini açıkladı.

Gazetenin haberinde Chandana adlı sunucunun erkek arkadaşı Dinesh ile yaklaşık 5 yıldır ilişki yaşarken erkek arkadaşının son zamanlarda kendisiyle beraber olmamasının ardından kendisine evlenmekten vazgeçtiğini söylemesi üzerine bunalıma girerek intihar ettiği belirtildi.

Haberin detayında Chandana’nın intihar etmeden önce bir video çektiği ve bu videoda “ Bana eğer ölürsem kendini daha iyi hissedeceğini söylemiştin” dediği ve bu videoyu ailesine, eski sevgilisine ve arkadaşlarına gönderdiği, videoyu izleyen ailesinin kızının komşularından yardım istemesi üzerine dairesine girildiğinde güzel sunucunun yerde hareketsiz yatması sonucu ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen güzel sunucu kurtarılamayarak hayatını kaybederken ailesinin şikayeti üzerine Hindistan polisinin Chandana’nın erkek arkadaşı Dinesh’ “İntihara teşvik” suçundan hakkında tutuklama kararı çıkartılarak aranmasına başlandığı öğrenildi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın