DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20773841.96316%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Günlük besin ihtiyacını karşılayan atıştırmalık Zbarz’da
  • Magazin Name
  • Genel
  • Günlük besin ihtiyacını karşılayan atıştırmalık Zbarz’da

Günlük besin ihtiyacını karşılayan atıştırmalık Zbarz’da

ABONE OL
14 Mart 2022 16:58
Günlük besin ihtiyacını karşılayan atıştırmalık Zbarz’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehir yaşamının vazgeçilmezlerinden olan Zbarz sağlıklı atıştırmalıklar, dikkat çekici lezzeti ve yüksek doyurucu özelliği ile dikkat çekiyor. Lezzetinin yanı sıra vücudun tüm eksiklerini tamamlayan ve tedavi edici özelliği bulunan Zbarz sağlıklı atıştırmalıklar, ara öğünlere eşlik ederken aynı zamanda günlük besin ihtiyacını karşılıyor.

Enerji kaynağı ve zayıflamaya yardımcı en temel besinlerden olan guarana, Zbarz Guarana Elma ile lezzetine doyum olmayan bir atıştırmalığa dönüşüyor. Enerjiyi yükseltirken, fiziksel ve zihinsel yorgunluğu azaltarak iştahı bastıran Zbarz Guarana Elma, gün boyu enerjik kalmanızı sağlıyor. Yüksek lif içeren tarçın, zencefil ve elma ile hafif bir lezzete dönüşen Zbarz Guarana Elma, şehir temposunda sağlıklı alternatif arayanların yardımına koşuyor. Doğal bir prebiyotik olan inulin ile bağırsak sağlığını koruyan Zbarz Guarana Elma, içeriğinde bulunan yeşil çay ile de metabolizmanın hızlanmasına destek oluyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.