Gümüş Adam geliyor

Türk-İran ortak yapımı Gümüş Adam filminin çekimlerinde sona gelindi.

İran sinemasının dahi yönetmeni Muhammed Hüseyin Latifi’nin yönetmenliğini, Alireza Najafzadeh’in de yönetmen yardımcılığını yaptığı, senaryosunu Peyman Abbasi’nin yazdığı Türk- İran ortak yapımı olan sinema filminde başrollerde İran sinemasının ünlü oyuncuları Benhnuş Bahtiari, Mehdi Soltani, Hamed Haydi ile beraber  Arif Güngör, Özlem Çınar, Aleyna Al gibi isimlerin rol aldığı Gümüş Adam filmi 2020 yılının en iddialı yapımlarından birisi olmaya aday gözüküyor.

Film uluslararası gençler tekvando müsabakası için hazırlanan, itfaiyeci olan babasının bir yangında şehit düşmesi sonucu kendisini spora veren genç bir sporcunun verdiği başarı mücadelesi ve ülkesin başarısız olması için çevresindekilerin yaptıkları provokasyonlara rağmen yılmayan bir çocuğun hikayesini anlatıyor.

Filmin oyuncularından ve aynı zamanda müzik dünyamızın yakından tanıdığı isimlerden biri olan Arif Güngör yaptığı açıklamada “ Film için İran, İstanbul ve Antalya’da çekimler yapıldı. Ekip olarak herkes büyük emekler harcadı ve ortaya çok güzel bir film çıktı. 2020 yılının ilk aylarında hem Türkiye’de hem İran’da aynı zamanda filmimiz vizyona girecek. Bu filmi izleyen her seyirci muhakkak kendisinden bir şey bulacaktır” dedi.

Arif Güngör ayrıca filmde başrolünü paylaştığı Hamed Haydi ile beraber hem Türkçe hem Farsça olarak 2 şarkılık bir single yapacaklarının müjdesini de verdi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın