DOLAR 32,5952 0.36%
EURO 34,8511 0.32%
ALTIN 2.496,180,48
BITCOIN 21272335.3581%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

16:53

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Gülden Mutlu Bergen ve Candan Erçetin’e benzetilmekten gurur duyduğunu açıkladı

Gülden Mutlu Bergen ve Candan Erçetin’e benzetilmekten gurur duyduğunu açıkladı

ABONE OL
24 Mart 2019 18:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülden Mutlu yaptığı açıklamada hayatının en güzel iki harikasını açıkladı. Ünlü sanatçı “ Hayatımda iki hayalim vardı. Birisi çocukluğumun hayali müzik, diğeri ise çocuğum. İkisinin de elini sıkı tutup, emin adımlarla yürüyorum. Kızımı her zaman pamuklara sarıp sermek istedim. O hep sardığım pamuklar içinde büyüyecek” diyerek hayatının iki harikasını tanımladı.

Bergen ve Candan Erçetin gibi iki büyük isimle benzetilmesi ile ilgili olarak da “ Bahsi geçen isimler, çok büyük ve çok önemli isimler. Böyle bir benzetilme herkese nasip olmaz. Bundan dolayı büyük bir gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Gülden Mutlu müzisyenliği hakkında yaptığı açıklamalarda “ Hayatımın en büyük hayallerinden birisi müzisyenlikti. Müzik dünyasına girince nasıl bir savaş meydanına girdiğinizi görüyorsunuz, burada en gurur verici olan şey o hayalimin kirlenmesine asla ama asla müsaade etmeyişimdir. Hayaller kirlenirse hayatlar da temiz kalmaz. Ben her şeyin yaşamaya yakışır ve berrak olmasını istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.