Gülçin Ergül şarkısının Özbek sanatçı tarafından izinsiz kullanılmasına tepki gösterdi

Gülçin Ergül'ün "Bir Tanecik Aşkım" adlı şarkısını Özbekistan'ın en ünlü isimlerinden birisi olan Rufat Maratuly izinsiz olarak kullanmaya devam ediyor...

Gülçin Ergül şarkısının Özbek sanatçı tarafından izinsiz kullanılmasına tepki gösterdi

Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül’ün 2016 yılında yayınladığı ve müzik listelerinde uzun süre zirvede kalan “Bir Tanecik Aşkım” adlı şarkısını Özbekistan’ın en ünlü sanatçılarından biri olan Rufat Maratuly izinsiz olarak kullanmaya devam ediyor.

Özbekistan’ın en ünlü sanatçılarından biri olan Rufat Maratuly yeni yıl gecesi ülkesinde yayınlanan bir televizyon programına yine bu şarkıyla katıldığı öğrenildi.
Gülçin Ergül sosyal medya takipçilerinden birisinin uyarısı üzerine olayı öğrendikten sonra yaptığı açıklamada “Keşke izin alsalardı; Türki Cumhuriyetleri’nden bir kardeşimizin şarkımı yorumlaması beni mutlu ederdi” dedi.

Rufat Maratuly’in yılbaşı programında kendi şarkısını izinsiz olarak kullanmasının ardından tekrar YouTube’a yüklemesine tepki gösteren Gülçin Ergül; Bu alenen hırsızlık, hayranlarımdan çok fazla mesaj geldi. Bu şarkının izinsiz kullanılmaması için hukuki yollara başvuracağım” dedi.

Gülçin Ergül yeni yıl için yapmış olduğu ve birkaç gün önce yayınlanan “Yeni Yılın Kutlu Olsun” adlı teklisi çok kısa bir süre içinde TikTok’ta bir haftada 66 bin civarı izlenirken güzel şarkıcının TikTok hesabından paylaştığı yeni yıl konseptli videosu ve kısa dans performansı binlerce beğeni aldı.

Bir yanıt yazın