Gülce “Zaman” adlı şarkısını aşka inanan kadınlara adadı

Gülce’den aşka inanan bir kadının gücünü notalara ve mısralara döken yepyeni bir şarkı: Zaman

Gülce “Zaman” adlı şarkısını aşka inanan kadınlara adadı

TV 8 ekranlarında yayınlanan “O Ses Türkiye” adlı yarışmaya 2019 yılında katılan Gülce, yarışmada gösterdiği performansla finale kadar yükselerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Yarışma sonrasında “Sana Bir Şey Olmasın” ve “Kırmız” adlı şarkılarını müzikseverlerle buluşturan Gülce müzik yolculuğuna aşka dair özel bir şarkı olarak nitelendirdiği “Zaman” ile devam ediyor.

Gülce’nin son çalışması olan “Zaman” adlı şarkının söz ve bestesi “Kırmızı” şarkısında olduğu gibi Ayselin Arslan (Medusa)’ya ait. Şarkının prodüktörlüğünü Alper Atakan üstlenirken klip çekimleri içinde yönetmen koltuğuna Onur Işık Cantürk oturdu.

Son çalışması hakkında kısa bir açıklama yapan Gülce “ Zaman benim için gücü temsil ediyor. Tıpkı “Kırmızı” adlı şarkım gibi bu şarkı da kadının aşka inancını ve gücünü anlatıyor. “Kırmızı” adlı şarkımın hemen arkasından pandemi sürecinde stüdyoya girerek “Zaman” adlı şarkım için çalışmaya başladım. Pandemi süreci beni birçok sanatçının aksine olumlu etkiledi. Pandemi sürecinde üretmeye devam ettim ve motivasyon anlamında bende pozitif bir etki yarattı” dedi

Açıklamalarına devam eden Gülce “Alper Takan ile aramızda şarkıya dair mükemmel bir uyum oluştu ve çalışırken büyük keyif aldım. Zaman’ı ilk duyduğumda bu şarkının nasıl olması gerektiğine dair aklımdan geçen her şey sonuca yansıdı. Onur Işık Cantürk’ün kamerası klip için harika kareler yarattı ve aşk için yaşayan bir kadını görselleştirdi.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın