DOLAR 32,5652 0.25%
EURO 34,8024 0.1%
ALTIN 2.492,030,32
BITCOIN 20629483.51808%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Gönül Dağı dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada “TT” oldu

Gönül Dağı dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada “TT” oldu

ABONE OL
19 Ekim 2020 02:33
Gönül Dağı dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada “TT” oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birbirinden iddialı yapımlarla yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yapan TRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi “Gönül Dağı” yayın hayatına başladı… “Gönül Dağı” yayınlandığı ilk bölümüyle bir çok diziyi geride bırakarak, sezona çok iyi bir başlangıç yaptı…

Sosyal Medya’da Birinci sıradaki Gündem

İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan “Gönül Dağı”, dün akşam yayına girmesiyle birlikte, sosyal medya paylaşımlarının başlıca konusu haline geldi ve uzun süre hakkında en çok “atıf ve yorum yapılan” televizyon dizisi olarak TT (Trend Topic) zirvesine oturdu.

Etkili Senaryo, Çarpıcı Öykü

Bozkırda bir Anadolu masalı; aslında tüm Anadolu’nun da bir masalı olan, efsaneleri, unutulmaya yüz tutmuş gelenek ve görenekleri hatırlatan “Gönül Dağı” küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç gencin yaşamından kesitleri anlatıyor.

“Bozkırın kalemi” olarak da bilinen Mustafa Çiftçi’nin “gün yüzüne çıkmamış” öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan “Gönül Dağı” dizisinin yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini ise Yahya Samancı üstleniyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerini paylaştığı dizide, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.