DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2059884-0.62517%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

Gonca Vuslateri’nin düet gecesi

ABONE OL
1 Ağustos 2020 14:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Oyunculuğun yanı sıra sahne performansıyla sevenleri tarafından beğenilen Gonca Vuslateri, önceki akşam ilk defa Bodrum’da sahne aldı.
Bayramın birinci günü Bodrum Tilkici Koyu’ndaki Mücver Restaurant’da sahneye çıkan Vuslateri, “Öncelik herkesin bayramını kutlarım. Hep birlikte nice bayramlara bu akşam beni ilk Bodrum sahnemde yalnız bırakmadığınız için sizlere ayrıca  çok teşekkür ederim” diyerek sevenlerinin bayramını kutlamayı unutmadı.
Kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan oyuncu arkadaşı Erkan Can’ı ilk olarak sahneye davet eden Gonca Vuslateri, Erkan Can’ın  Suzan Kardeş Albümünde okuduğu “Küçelere Su Serpmişem” şarkısını birlikte söyleyerek sahnede duygusal anlar yaşadı. Erkan Can’ın ardından sahneye rol arkadaşı Olgun Şimşek’i davet eden Vuslateri, birlikte Neşat Ertaş’ı anarak “Ah Yalan Dünya” şarkısını düet yaptılar.Olgun Şimşek ve Erkan Can’a sıkı sıkı sarılan Vuslateri, samimiyetiyle misafirlerinden alkış aldı.
Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Gonca Vuslateri, programını noktalamadan önce “Dünya genelinde kötü bir süreçten geçiyoruz uzun bir süre birbirimize sarılamadık. Bir sürü vatandaşımız hayatını kaybetti. Artık daha çok dikkat etmeliyiz, hayat bize bu süreçte acıda olsa çok şey öğretti. Lütfen sosyal mesafemize hep dikkat edelim” diyerek sevenlerini uyardı. Öte yandan Gonca Vuslateri’yi dinlemeye gelenler arasında Cenk Eren, Ender-Gülşah Alkoçlar çiftide vardı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.