DOLAR 32,6713 0.55%
EURO 34,8097 0.06%
ALTIN 2.504,290,82
BITCOIN 20173340.23492%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Göksel reklam filminde Ayten Alpman’ının “Ben Böyleyim” şarkısını Divanev reklamı için yazılan sözlerle seslendirdi

Göksel reklam filminde Ayten Alpman’ının “Ben Böyleyim” şarkısını Divanev reklamı için yazılan sözlerle seslendirdi

ABONE OL
20 Temmuz 2020 04:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çeken Divanev’in yeni reklam filmi yayına girdi. Ünlü sanatçı Göksel, “Yeni Evim Divanev’im” reklam filminde Ayten Alpman’ın unutulmaz şarkısı “Ben Böyleyim”i, reklam için yazılan yeni sözleriyle yeniden seslendirdi.

Yataş Grup’un “İyi ve kaliteli bir ev yaşamı herkesin hakkı” diyerek ilk mağazasını geçen yıl Eylül ayında Dudullu’da açan Divanev, ‘Yeni Evim Divanev’im’ sloganı ile yola çıkıyor. Divanev şık ve fonksiyonel çözümleriyle mobilya ve uyku dünyasına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Mobilyaların bir eve renklilik, canlılık ve huzur getirdiğini anlatan reklam filmi için orijinal adı Adoro olan ve ilk kez Ayten Alpman’dan dinlediğimiz “Ben böyleyim” parçası da yeni sözleri ve Göksel‘in eşsiz yorumuyla yeniden hayat buluyor. Divanev’in yeni reklam filmi zarif ve konfordan ödün vermeyen ürünler ile evlerimize hayat katmanın zor olmadığını vurguluyor.

Özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla sektöründe hızlı yükselişine devam eden Divanev evlere taze bir nefes oluyor. Yönetmenliğini Ozan Yalabık’ın üstlendiği reklam filmi, Indie İstanbul reklam ajansının imzasını taşıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.